Повезане вести
„Смирићу се кад одем код Едина“: Отац прегаженог дечака (4) очајан због поновног одлагања суђења
Нова 23.05.2024
"Ово је срамота, човек који ми је усмртио сина опет није дошао на суђење, наводно је поново болестан. Није се појавио ни сведок мада је полиција требала да га приведе. И суђење је поново одложено а прошле су три године… »
"Трећа година без правде за Едина": Суђење возачу који је комбијем прегазио дечака (4) у Поповцу поново одложено: Оптужени…
Блиц 23.05.2024
“Трећа година без правде за Едина, све стоји у месту. Та бол се не заборавља, дете не може никада да се заборави. Могу да заборавим једино када одем код њега. Шта да радим. Повукао сам се, преселио се из Поповца у Власотинце… »
"Смирићу се кад одем код Едина": Отац прегаженог дечака (4) очајан због одлагања суђења
Телеграф 23.05.2024
Единова породица се због ове трагедије одселила из Поповца у Власотинце где су добили ћеркицу коју су у спомен на страдалог сина назвали Елдина. - Ово је срамота, човек који ми је усмртио сина опет није дошао на суђење, наводно… »
Вести дана »
Преврнуо се чамац на Сави код Славонског Брода у Хрватској: Страдале три особе, осам спасено
Еуроневс пре 17 минутајош 16 повезаних
Лејкерси без трофеја, а судије су „превиделе“ ударац лактом у главу Луке Дончића (ВИДЕО)
Данас пре 1 сатјош 22 повезане
Русија током ноћи напала енергетска постројења у Одеској и Полтавској области
РТВ пре 1 сатјош 18 повезаних
Црвена звезда у борби за нокаут фазу: Судар са Штурмом одлучује о европском пролећу
Еуроневс пре 1 сатјош 21 повезана