Povezane vesti
"Spavala sam sa Ša" Miona Jovanović priznala da je imala intimne odnose sa reperom: On mi je dečko, treba da me mazi...
Kurir 23.05.2024
Miona Jovanović mesecima je govorila da nije bila intimna sa Nenadom Aleksićem Ša, a sada je priznala da je lagana cimere, kao i javnost. Naime, iako je mnoštvo zadrugara tvrdilo da je videlod a su Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović bili intimni… »
"Imali smo odnose": Miona Jovanović priznala da je bila intimna sa Ša:"i treba da me mazi, on mi je dečko"
Blic 23.05.2024
Miona Jovanović mesecima je govorila da nije bila intimna sa Nenadom Aleksićem Ša, a sada je priznala da je lagana cimere, kao i javnost. Naime, iako je mnoštvo zadrugara tvrdilo da je videlod a su Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović bili intimni… »
Vesti dana »

Vreme danas oblačno i suvo, temperatura do 31 stepen, za vikend tropske temperature
Insajder pre 3 satajoš 18 povezanih

Ekološki aktivisti sprečeni da prisustvuju raspravi o Nacrtu strategije o mineralnim resursima
Insajder pre 1 minutjoš 20 povezanih

Visoke Trampove carine stupile na snagu, za Srbiju stopa od 35 odsto
Danas pre 0 minutajoš 51 povezana

Dan pre isteka ultimatuma dogovoren sastanak Putina i Trampa, Rus ostaje pri svom cilju? "i ranije je pretio"
Telegraf pre 20 minutajoš 17 povezanih