Повезане вести

Само њој је то пошло за руком: Гоца Тржан поново има концерт за једну особу

Само њој је то пошло за руком: Гоца Тржан поново има концерт за једну особу

Стори 23.05.2024
Концерт Гоце Тржан је посебан, баш као што је био и онај 2011. године када је све карте купио, како се писало, мушкарац чији идентитет никада званично није откривен. Дан после наступа писало се да је обожавалац седео у двадесетом… »
Београдски "шеик" купио све карте за гоцин концерт! Хтео да пева само за њега, бајка постала пакао

Београдски "шеик" купио све карте за гоцин концерт! Хтео да пева само за њега, бајка постала пакао

Мондо 23.05.2024
Знате ли ко је београдски бизнисмен који је својевремно закупио целу концертну дворану како би Гоца Тржан певала само за њега? Знате ли ко је београдски бизнисмен који је својевремно закупио целу концертну дворану како би Гоца… »
Буран љубавни живот гоце Тржан: За њен концерт овај београдски "шеик" купио је све карте, а бајка постала пакао: Варала…

Буран љубавни живот гоце Тржан: За њен концерт овај београдски "шеик" купио је све карте, а бајка постала пакао: Варала…

Курир 23.05.2024
Гоца Тржан ноћас одржава солистички концерт поводом 30 година каријере, али ова фатална жена може да се похвали и невероватним гестом који је доживела већ на самом почетку, који није ниједна певачица ни пре, ни после ње. Наиме… »
Било је интензивно: Гоца Тржан засијала у пуном сјају на солистичком концерту у Београду (фото/видео)

Било је интензивно: Гоца Тржан засијала у пуном сјају на солистичком концерту у Београду (фото/видео)

Вечерње новости 23.05.2024
ПОП ДИВА Гордана Гоца Тржан одржава вечерас солистички концерт у МТС дворани, којим прославља 30 година успешне музичке каријере, а интересовање за њен спектал је изнад свих очекивања. Фото: Новости Гоца није крила узбуђење… »
"Била је моја гошћа кад сам Ја почињала каријеру" Сања дошла на Гоцин концерт, па отворила душу: Радила сам 5 година без…

"Била је моја гошћа кад сам Ја почињала каријеру" Сања дошла на Гоцин концерт, па отворила душу: Радила сам 5 година без…

Курир 23.05.2024
Певачица Гоца Тржан одржава концерт у МТС дворани, где ће прославити тридесет година постојања на јавној сцени, а тим поводом је окупила најближе људе, међу којима је и водитељка Сања Маринковић. Сања је у интервјуу за Курир… »
Гоца Тржан вечерас одржава концерт, а њихово изненађење ју је оборило с ногу! Ево ко су специјални гости

Гоца Тржан вечерас одржава концерт, а њихово изненађење ју је оборило с ногу! Ево ко су специјални гости

Курир 23.05.2024
Једна од популарнијих домаћих певачица Гоца Тржан одржаће концерт први пут у МТС дворани, а осим емоције коју ће ноћас поделити са публиком, овај дан за њу је веома посебан, јер се баш данас родила, њена највећа подршка и ветар… »
Гоца Тржан почела концерт! Засијала као никад до сада, а они нису могли да обуздају емоције (видео)

Гоца Тржан почела концерт! Засијала као никад до сада, а они нису могли да обуздају емоције (видео)

Курир 23.05.2024
Једна од популарнијих домаћих певачица Гоца Тржан одржаће концерт први пут у МТС дворани, а осим емоције коју ће ноћас поделити са публиком, овај дан за њу је веома посебан, јер се баш данас родила, њена највећа подршка и ветар… »
"Напунила сам дворану да бих њој прославила рођендан" Гоца Тржан се јавно обратила ћерки Лени, данас је за њих посебан дан!…

"Напунила сам дворану да бих њој прославила рођендан" Гоца Тржан се јавно обратила ћерки Лени, данас је за њих посебан дан!…

Курир 23.05.2024
За Гоцу Тржан и њену породицу данас је посебан дан. Њена ћерка Лена данас прославља 17. рођендан, а поносна мама обратила јој се јавно и путем свог Инстаграм профила упутила својој мезимици емотивну честитку: Виев тхис пост он… »
Важан дан за гоцу Тржан и ивана маринковића: Певачица се емотивном поруком обратила њиховој ћерки

Важан дан за гоцу Тржан и ивана маринковића: Певачица се емотивном поруком обратила њиховој ћерки

Блиц 23.05.2024
Певачица Гоца Тржан из брака са Иваном Маринковићем има ћерку Лену, а данас је њихова наследница напунила 17 година. Тим поводом се Гоца Тржан огласила на свом Инстаграм налогу где је емотивним речима Лени честитала диван дан. -… »
Данас је јако важан дан за Гоцу Тржан и Ивана Маринковића: Певачица се огласила никад емотивнија

Данас је јако важан дан за Гоцу Тржан и Ивана Маринковића: Певачица се огласила никад емотивнија

Телеграф 23.05.2024
Осим концерта који ће одржати вечерас, певачица има још један повод за славље. Певачица Гоца Тржан огласила се важним поводом на мрежама и објавила неколико фотографија са ћерком Леном, коју је добила у браку са Иваном… »

Вести дана »