Povezane vesti
Tramp: Putin će za mene da oslobodi novinara Gerškoviča, pošto budem izabran za predsednika
N1 Info 23.05.2024
Bivši predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da će, ako bude ponovo izabran, moći da se osloni na svoju vezu s predsednikom Rusije Vladimirom Putinom radi puštanja na slobodu novinara "Vol strit žurnala" Evana Gerškoviča pritvorenog u Moskvi više… »
Tramp: Putin će za mene da oslobodi novinara Gerškoviča, pošto budem izabran za predsednika
Beta 23.05.2024
Bivši predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da će, ako bude ponovo izabran, moći da se osloni na svoju vezu s predsednikom Rusije Vladimirom Putinom radi puštanja na slobodu novinara "Vol strit džornala" Juana Geškoviča pritvorenog u Moskvi… »
Tramp ubeđen: “Putin će to učiniti za mene”
Vesti online 23.05.2024
Bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je da bi, u slučaju njegovog ponovnog izbora za predsednika SAD, novinar “Volstrit džurnala” Evan Gerškovič bio odmah pušten iz ruskog zatvora, dok je Kremlj negirao postojanje bilo kakvog kontakta… »
Novi magazin 23.05.2024
Bivši predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da će, ako bude ponovo izabran, moći da se osloni na svoju vezu s predsednikom Rusije Vladimirom Putinom radi puštanja na slobodu novinara "Vol strit džornala" Juana Geškoviča pritvorenog u Moskvi… »
Tramp tvrdi da bi Putin 'za njega' oslobodio novinara Gerškoviča
Slobodna Evropa 23.05.2024
Bivši predsjednik SAD Donald Tramp objavio je na društvenim mrežama da će iskoristiti svoj odnos sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom da novinara Vol strit džurnala Evana Gerškoviča oslobodi iz ruskog zatvora. Tramp je na svojoj platformi… »
Tramp ubeđen: "Putin će to učiniti za mene"
B92 23.05.2024
Bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je da bi, u slučaju njegovog ponovnog izbora za predsednika SAD, novinar "Volstrit džurnala" Evan Gerškovič bio odmah pušten iz ruskog zatvora, dok je Kremlj negirao postojanje bilo kakvog kontakta sa… »
Tramp tvrdi da bi Putin "za njega" oslobodio uhapšenog novinara Gerškoviča
Glas Amerike 23.05.2024
MOSKVA — Bivši predsednik SAD Donald Tramp objavio je na društvenim mrežama da će iskoristiti svoj odnos sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom da novinara Vol strit džurnala Evana Gerškoviča oslobodi iz ruskog zatvora. Tramp je na svojoj… »
Tramp: Ako postanem predsednik, Putin će za mene osloboditi novinara Gerškoviča
Politika 23.05.2024
Bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da bi, u slučaju njegovog ponovnog izbora za predsednika SAD, novinar "Volstrit džurnala" Evan Gerškovič bio odmah pušten iz ruskog zatvora, dok je Kremlj negirao postojanje bilo kakvog… »
Tramp uveren: Ako pobedim na izborima, Putin će osloboditi novinara Gerškoviča! To će uraditi za mene!
Kurir 23.05.2024
Bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da bi, u slučaju njegovog ponovnog izbora za predsednika SAD, novinar "Volstrit žurnala" Evan Gerškovič bio odmah pušten iz ruskog zatvora, dok je Kremlj negirao postojanje bilo kakvog… »
Nova 23.05.2024
Bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da bi, u slučaju njegovog ponovnog izbora za predsednika SAD, novinar "Volstrit džurnala" Evan Gerškovič bio odmah pušten iz ruskog zatvora, dok je Kremlj negirao postojanje bilo kakvog… »
Tramp samouveren: "Ako pobedim na izborima, Putin će osloboditi novinara Gerškoviča, to će uraditi za mene"
Blic 23.05.2024
Bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da bi, u slučaju njegovog ponovnog izbora za predsednika SAD, novinar "Volstrit žurnala" Evan Gerškovič bio odmah pušten iz ruskog zatvora, dok je Kremlj negirao postojanje bilo kakvog… »
RTS 23.05.2024
Bivši američki predsednik Donald Tramp, koji je u intenzivnoj kampanji za predsedničke izbore novembra 2024, izjavio je da bi, u slučaju njegovog ponovnog izbora za predsednika SAD, novinar "Volstrit džurnala" Evan Gerškovič bio odmah pušten iz… »
"Putin će to učiniti za mene"! Tramp otkrio šta će se desiti ukoliko ponovo bude izabran za predsednika
Mondo 23.05.2024
Bivši predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da će američki novinar biti oslobođen iz ruskog zatvora, ako ponovo bude izabran za predsednika. Bivši predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da će američki novinar biti oslobođen iz ruskog zatvora, ako… »
RTV 23.05.2024
VAŠINGTON,MOSKVA - Bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da bi, u slučaju njegovog ponovnog izbora za predsednika SAD, novinar "Volstrit džurnala" Evan Gerškovič bio odmah pušten iz ruskog zatvora, dok je Kremlj negirao… »
IndeksOnline 23.05.2024
VAŠINGTON – Bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da bi, u slučaju njegovog ponovnog izbora za predsednika SAD, novinar “Volstrit džurnala” Evan Gerškovič bio odmah pušten iz ruskog zatvora, dok je Kremlj negirao postojanje… »
Euronews 23.05.2024
Bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je da bi, u slučaju njegovog ponovnog izbora za predsednika SAD, novinar "Volstrit džurnala" Evan Gerškovič bio odmah pušten iz ruskog zatvora, dok je Kremlj negirao postojanje bilo kakvog kontakta sa… »
"Želeli su da me ubiju": Tramp izneo žestoke optužbe na račun Bajdena: Hteo je da me likvidira i dovede u opasnost moju…
Blic 22.05.2024
Bivši predsednik SAD Donald Tramp tvrdi da je Ministarstvo pravde (DoJ) želelo da ga ubije, kao i da je predsednik Džo Bajden bio spreman da ga "ukloni i dovede njegovu porodicu u opasnost". Tramp je ovo poručio na društvenim mrežama i u mejlu za… »
Vesti dana »
Petrović: Mitar je imao dobru ideju da šutira po sredini gola... (video)
Sportski žurnal pre 17 minutajoš 4 povezane
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 53 minutajoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Uvredljiv transparent za Mirotića: Čovek se drži za reč, a … (FOTO)
Danas pre 53 minutajoš 2 povezane
"Dali ste mi eksta motivaciju": Željko Obradović se obratio nakon poraza Partizana u Evroligi!
Večernje novosti pre 47 minutajoš 2 povezane