Povezane vesti
"Dva meseca sam provela u bolnici, bilo je komplikacija" Dinča izveo suprugu Jelenu i sina Stefana iz porodilišta
Kurir 23.05.2024
Pevač Milan Dinčić Dinča izveo je suprugu Jelenu i sina Stefana iz porodilišta. Bračni par je pre nego što je otišao kući kod dvoje starije dece progovorio o izazovima sa kojima su se susreli prethodnih meseci. - Ljudi, ja sam ovde provela dva meseca… »
(Video) Dinča stigao po suprugu i sina u porodilište: Pevač nasmejan, hvali ženu javno: "Jelena se podmladila"
Blic 23.05.2024
Pevač Milan Dinčić Dinča stigao je u porodilište kako bi izveo suprugu Jelenu i sina Stefana. Naime, Dinča je bio vidno raspoložen, nasmejan, a sa sobom je poneo torbu sa stvarima i nosiljku za bebu. - Sinoć sam spavao tu i tamo. Jelena se podmladila… »
Vesti dana »
Đedović: Sutra ujutru stiže prva sirova nafta za NIS, Rafinerija kreće da radi 16. januara
N1 Info pre 1 satjoš 31 povezana
Republički štab: Reagovali smo brže nego najrazvijenije zemlje, država je uz građane, samo strpljivo
Beta pre 1 satjoš 50 povezanih
Od ovoga zavisi da li će škole početi sa nastavom na vreme: Ministarstvo prosvete uputilo hitan dopis
Mondo pre 10 minutajoš 95 povezanih
Tramp: SAD imaju pravo da deluju ako postoji pretnja, ne treba mi međunarodno pravo
Euronews pre 1 satjoš 54 povezane