Povezane vesti
"Dva meseca sam provela u bolnici, bilo je komplikacija" Dinča izveo suprugu Jelenu i sina Stefana iz porodilišta
Kurir 23.05.2024
Pevač Milan Dinčić Dinča izveo je suprugu Jelenu i sina Stefana iz porodilišta. Bračni par je pre nego što je otišao kući kod dvoje starije dece progovorio o izazovima sa kojima su se susreli prethodnih meseci. - Ljudi, ja sam ovde provela dva meseca… »
(Video) Dinča stigao po suprugu i sina u porodilište: Pevač nasmejan, hvali ženu javno: "Jelena se podmladila"
Blic 23.05.2024
Pevač Milan Dinčić Dinča stigao je u porodilište kako bi izveo suprugu Jelenu i sina Stefana. Naime, Dinča je bio vidno raspoložen, nasmejan, a sa sobom je poneo torbu sa stvarima i nosiljku za bebu. - Sinoć sam spavao tu i tamo. Jelena se podmladila… »
Vesti dana »

(Video, foto) bivšeg predsednika čeka samica od 9 kvadrata: Sarkozi od sutra robija u pariskom zatvoru, evo u kakvom luksuzu će provoditi zatvorske dane
Blic pre 22 minutajoš 37 povezanih

Obeležen Dan sećanja na srpske žrtve u Drugom svetskom ratu i tragedije u Kragujevcu
RTS pre 7 minutajoš 27 povezanih

Kremlj o mogućnosti da Putin i Tramp istim avionom doputuju u Budimpeštu: Čista fantastika
Sputnik pre 22 minutajoš 50 povezanih

Šta zabrana uvoza ruskog gasa konretno znači za Srbiju? Sve o uredbi koju je Savet EU usvojio, ne piše se dobro
Mondo pre 41 minutajoš 28 povezanih

Japanski parlament izabrao Sanae Takaiči za prvu ženu na čelu vlade zemlje
Novi magazin pre 3 satajoš 33 povezane