Повезане вести

Др Милић: Претње политичарима су недопустиве и у нормалним условима, а посебно у кампањи

Др Милић: Претње политичарима су недопустиве и у нормалним условима, а посебно у кампањи

Данас 23.05.2024
Директор Клинике за кардиохирургију Драган Милић, иначе носилац листе истоимене групе грађана на локалним изборима у Нишу, осудио је данас напад на носиоца коалиције „Бирамо Ниш“ Ђорђа Станковића и позвао полицију да хитно… »
(ВИДЕО) Милић осудио напад на носиоца листе „Бирамо Ниш“: Полиција да пронађе виновнике који прете

(ВИДЕО) Милић осудио напад на носиоца листе „Бирамо Ниш“: Полиција да пронађе виновнике који прете

Нишке вести 23.05.2024
„Недопустиво је тако нешто у нормалним условима, а посебно у предизборној кампањи. Станковић и његова породица имају моју пуну подршку. Позивам Полицијску управу у Нишу да хитно реагује и пронађе виновнике који прете“, истакао… »
Ђорђе Станковић дао изјаву у полицији, тужилац одлучује о заштити

Ђорђе Станковић дао изјаву у полицији, тужилац одлучује о заштити

Јужне вести 23.05.2024
Након што је кандидат за градоначелника Ђорђе Станковић рекао да је добио претњу да се он и његова породица иселе из Ниша, кандидат коалиције “Бирамо Ниш” дао је изјаву Управи криминалистичке полиције. Том приликом је рекао да… »
У Нишу прете опозиционом кандидату Ђорђу Станковићу, тужилац одлучује да ли ће добити полицијску заштиту

У Нишу прете опозиционом кандидату Ђорђу Станковићу, тужилац одлучује да ли ће добити полицијску заштиту

Медијска кутија 23.05.2024
Кандидат за градоначелника испред коалиције “Бирамо Ниш” и народни посланик Народног покрета Србије Ђорђе Станковић, коме су упућене претње, рекао је да ће тужилац одлучити да ли ће добити полицијску заштиту. -Дао сам изјаву у… »
Ђорђе Станковић одлучан у борби за безбедност Ниша

Ђорђе Станковић одлучан у борби за безбедност Ниша

Глас југа 23.05.2024
Ђорђе Станковић, потпредседник Народног покрета Србије (НПС) и кандидат за градоначелника Ниша, огласио се након што је дао изјаву Управи криминалистичке полиције у Нишу, где је пренео све информације у вези са претњама упућеним… »
Станковић дао изјаву у УКП: Не плашим се за себе, желим да Ниш буде безбедан, а не град дахија

Станковић дао изјаву у УКП: Не плашим се за себе, желим да Ниш буде безбедан, а не град дахија

Решетка 23.05.2024
Ниш након 2. јуна неће бити град дахија Српске напредне странке, већ безбедан и породичан град, рекао је данас потпредседник Народног покрета Србије (НПС), народни посланик и кандидат за градоначелника Ниша испред коалиције… »
Станковић: Ја се за себе не плашим, жао ми је што се људи око мене не осећају безбедно

Станковић: Ја се за себе не плашим, жао ми је што се људи око мене не осећају безбедно

Нишке вести 23.05.2024
“Дана 23.05. у 11:30 часова, у Министарству унутрашњих послова – Одељење криминалистичке полиције у Нишу дао сам изјаву у којој сам изразио сумњу за безбедност моје породице и пренео све информације које сам имао. Речено ми… »
Др Милић: Ниш мора бити слободан град за све грађане”

Др Милић: Ниш мора бити слободан град за све грађане”

Глас југа 23.05.2024
Група грађана “Др Драган Милић” изражава своју солидарност са Ђорђем Станковићем и осуђује претње њему и његовој породици. „Недопустиво је тако нешто у нормалним условима, а посебно у предизборној кампањи. Станковић и његова… »
Милић осуђује напад на породицу Ђорђа Станковића и позива нишку полицију да што пре реши случај

Милић осуђује напад на породицу Ђорђа Станковића и позива нишку полицију да што пре реши случај

Јужне вести 23.05.2024
Након што је кандидат за градоначелника Ниша Ђорђе Станковић из коалиције “Бирамо Ниш” рекао да годинама трпи претње и да је сада добио упозорење да би било боље да он и његова породица напусте Ниш на неко време, носилац… »

Вести дана »