Povezane vesti

Dr Milić: Pretnje političarima su nedopustive i u normalnim uslovima, a posebno u kampanji

Dr Milić: Pretnje političarima su nedopustive i u normalnim uslovima, a posebno u kampanji

Danas 23.05.2024
Direktor Klinike za kardiohirurgiju Dragan Milić, inače nosilac liste istoimene grupe građana na lokalnim izborima u Nišu, osudio je danas napad na nosioca koalicije „Biramo Niš“ Đorđa Stankovića i pozvao policiju da hitno reaguje. Milić je… »
(VIDEO) Milić osudio napad na nosioca liste „Biramo Niš“: Policija da pronađe vinovnike koji prete

(VIDEO) Milić osudio napad na nosioca liste „Biramo Niš“: Policija da pronađe vinovnike koji prete

Niške vesti 23.05.2024
„Nedopustivo je tako nešto u normalnim uslovima, a posebno u predizbornoj kampanji. Stanković i njegova porodica imaju moju punu podršku. Pozivam Policijsku upravu u Nišu da hitno reaguje i pronađe vinovnike koji prete“, istakao je dr Milić na… »
Đorđe Stanković dao izjavu u policiji, tužilac odlučuje o zaštiti

Đorđe Stanković dao izjavu u policiji, tužilac odlučuje o zaštiti

Južne vesti 23.05.2024
Nakon što je kandidat za gradonačelnika Đorđe Stanković rekao da je dobio pretnju da se on i njegova porodica isele iz Niša, kandidat koalicije “Biramo Niš” dao je izjavu Upravi kriminalističke policije. Tom prilikom je rekao da se ne plaši… »
U Nišu prete opozicionom kandidatu Đorđu Stankoviću, tužilac odlučuje da li će dobiti policijsku zaštitu

U Nišu prete opozicionom kandidatu Đorđu Stankoviću, tužilac odlučuje da li će dobiti policijsku zaštitu

Medijska kutija 23.05.2024
Kandidat za gradonačelnika ispred koalicije “Biramo Niš” i narodni poslanik Narodnog pokreta Srbije Đorđe Stanković, kome su upućene pretnje, rekao je da će tužilac odlučiti da li će dobiti policijsku zaštitu. -Dao sam izjavu u Upravi… »
Stanković dao izjavu u UKP: Ne plašim se za sebe, želim da Niš bude bezbedan, a ne grad dahija

Stanković dao izjavu u UKP: Ne plašim se za sebe, želim da Niš bude bezbedan, a ne grad dahija

Rešetka 23.05.2024
Niš nakon 2. juna neće biti grad dahija Srpske napredne stranke, već bezbedan i porodičan grad, rekao je danas potpredsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS), narodni poslanik i kandidat za gradonačelnika Niša ispred koalicije ,,Biramo Niš” Đorđe… »
Đorđe Stanković odlučan u borbi za bezbednost Niša

Đorđe Stanković odlučan u borbi za bezbednost Niša

Glas juga 23.05.2024
Đorđe Stanković, potpredsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) i kandidat za gradonačelnika Niša, oglasio se nakon što je dao izjavu Upravi kriminalističke policije u Nišu, gde je preneo sve informacije u vezi sa pretnjama upućenim njemu i njegovoj… »
Stanković: Ja se za sebe ne plašim, žao mi je što se ljudi oko mene ne osećaju bezbedno

Stanković: Ja se za sebe ne plašim, žao mi je što se ljudi oko mene ne osećaju bezbedno

Niške vesti 23.05.2024
“Dana 23.05. u 11:30 časova, u Ministarstvu unutrašnjih poslova – Odeljenje kriminalističke policije u Nišu dao sam izjavu u kojoj sam izrazio sumnju za bezbednost moje porodice i preneo sve informacije koje sam imao. Rečeno mi je da je u ovakvim… »
Dr Milić: Niš mora biti slobodan grad za sve građane”

Dr Milić: Niš mora biti slobodan grad za sve građane”

Glas juga 23.05.2024
Grupa građana “Dr Dragan Milić” izražava svoju solidarnost sa Đorđem Stankovićem i osuđuje pretnje njemu i njegovoj porodici. „Nedopustivo je tako nešto u normalnim uslovima, a posebno u predizbornoj kampanji. Stanković i njegova porodica… »
Milić osuđuje napad na porodicu Đorđa Stankovića i poziva nišku policiju da što pre reši slučaj

Milić osuđuje napad na porodicu Đorđa Stankovića i poziva nišku policiju da što pre reši slučaj

Južne vesti 23.05.2024
Nakon što je kandidat za gradonačelnika Niša Đorđe Stanković iz koalicije “Biramo Niš” rekao da godinama trpi pretnje i da je sada dobio upozorenje da bi bilo bolje da on i njegova porodica napuste Niš na neko vreme, nosilac liste Grupe… »

Vesti dana »