Povezane vesti
Zaželeo sam se laganije atmosfere: Aca Lukas o preseljenju i novom duetu (foto)
Večernje novosti 23.05.2024
FOLK ZVEZDA Aca Lukas potvrdio je da se iselio iz stana u Beogradu i otkrio da se preselio u Sremsku Kamenicu, kao i koliko tamo već živi. Foto: Novosti - Super je u Novom Sadu. Nekoliko meseci sam tamo, laganija je mnogo atmosfera. Kažu da u Novom… »
"Pet meseci sam u Novom Sadu": Aca Lukas progovorio o selidbi: Folker spakovao kofere, napustio stan od 500.000 evra i otišao…
Blic 23.05.2024
Folker Aca Lukas iselio se iz svog penthausa u Beogradu, a sada je otkrio kako izgleda život u Novom Sadu. Naime, Aca Lukas već nekoliko meseci ne živi u Beogradu, a kako kaže laganiji životni tempo mu izuzetno prija. - Super je u Novom Sadu. Par… »
"Pokajao sam se zbog svađe s milošem bojanićem" Lukas promenio ploču, evo ko je uticao na to! Progovorio o preseljenju u…
Kurir 23.05.2024
Nakon dužeg vremena pevač Aca Lukas je razgovarao sa medijima uoči jednog svog nastupa. Nedavno je snimio duet sa Miroslavom Ilićem, pod nazivom "Igraj, igraj sve do zore". Ova pesma donosi spoj dva velika imena srpske muzičke scene, pa je ispričao… »
Vesti dana »
Petrović: Mitar je imao dobru ideju da šutira po sredini gola... (video)
Sportski žurnal pre 1 satjoš 5 povezanih
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Obradović ljut posle novinarskog pitanja: „Neću da objašnjavam nikome ko sam i šta sam“
Danas pre 5 satijoš 2 povezane