Povezane vesti
(VIDEO) Milić: Moj otkaz na fakultetu posledica je umešanosti politike
Niške vesti 23.05.2024
„Konkurs za moj izbor nije završen na vreme. Sve što su radili radili su sa ciljem da konkurs oduži, kako bi došao 16. maj, a da ja toga dana nemam odluku Senata Univerziteta da se biram u zvanje redovnog profesora“, naglasio je Milić na… »
Milić: Nepotizam i korupcija na niškom Medicinskom, zakon primenjuju selektivno
Južne vesti 23.05.2024
Nakon što su direktor UKC Niš i dekanica demantovali optužbe Dragana Milića u vezi sa otkazom na Medicinskom fakultetu i poručili da je sve po zakonu, on kaže da se zakon na tom Fakultetu primenjuje selektivno i da je, za razliku od njega, mentoru… »
Vesti dana »
BLOG: Studenti iz Beograda stigli u Novi Sad, dočekao ih veliki broj građana, održano 15 minuta tišine ispred Železničke stanice
N1 Info pre 1 minutjoš 19 povezanih
28 sati nakon pitanja Nove, Više javno tužilaštvo u Novom Sadu o slučaju pada nadstrešnice: Proveravamo da li je bilo korupcije
Nova pre 3 satajoš 39 povezanih
Postao direktor dok je bio na izdržavanju zatvorske kazne, bio veza između SNS i kriminala: Ko je Miloš Pandrc, blizak saradnik Darka Šarića?
Nova pre 3 satajoš 7 povezanih
Skupo, skuplje, Srbija: Građani nezadovoljni cenama, bojkot najvećih trgovinskih lanaca
N1 Info pre 54 minutajoš 28 povezanih
Iz bezbednosnih razloga Gradsko veće donelo odluku da se ne održi svečana akademija povodom 1. februara Dana grada
RTV pre 10 satijoš 37 povezanih