Повезане вести

Вучић: Показали смо како се бори за Србију

Вучић: Показали смо како се бори за Србију

РТК 23.05.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је данас на седници Генералне скупштине УН у Њујорку, иако је усвојена резолуција о Сребреници, показано како се бори за Србију, јер земље са више од две трећине становништва у… »
"Никад се није десило да гласање о питању геноцида није донето једногласно" Вучић:Неки су хтели да искористе своју политичку…

"Никад се није десило да гласање о питању геноцида није донето једногласно" Вучић:Неки су хтели да искористе своју политичку…

Курир 23.05.2024
Председник Србије Александар Вучић објавио је снимак дела свог обраћања на данашњој седници Генералне скупштине Уједињених нација, на којој је усвојена срамна резолуција о Сребреници.Она је усвојена са 84 гласа за, 19 гласова… »
Свестан сам да сам данас завршио каријеру, никада ми овај пораз неће опростити и гледаће да ми закуцају ексер у сандук

Свестан сам да сам данас завршио каријеру, никада ми овај пораз неће опростити и гледаће да ми закуцају ексер у сандук

Глас Западне Србије 23.05.2024
Њујорк – Након гласања у Генералној скупштини Уједињених Нација којим је усвојена резолуција о Сребреници, председник Вучић је рекао да је поносан на слогу коју је српски народ показао те да је свестан да је борбом коју му… »
Три питања за Немачку: Вучић најавио Берлину нове "резолуције о геноциду" - одговор Србије тек следи! (видео)

Три питања за Немачку: Вучић најавио Берлину нове "резолуције о геноциду" - одговор Србије тек следи! (видео)

Правда 23.05.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је на Генералној скупштини УН, на којој се гласало о резолуцији о Сребреници, да је то високополитизована резолуција и позвао све земље чланице да не гласају за њу. Председник Србије… »
Част је бранити своју земљу, а овако је то радио Вучић

Част је бранити своју земљу, а овако је то радио Вучић

Глас Западне Србије 23.05.2024
Њујорк – Резолуција о Сребреници, предложена од стране Немачке и Руанде изгласана је у Генералној скупштини Уједињених Нација, где је подржана од стране 84 државе. Седници је присуствовао и председник Републике Србије… »
Вучић на ГС УН: Резолуција о Сребреници високо политизована, отвориће Пандорину кутију

Вучић на ГС УН: Резолуција о Сребреници високо политизована, отвориће Пандорину кутију

Радио сто плус 23.05.2024
На седници ГС УН, на којој ће се гласати о Резолуцији о Међународном дану промишљања и сећања на геноцид у Сребреници, Вучић је поставио питање зашто је тај документ предложен када је 2015. усвојена резолуција о геноциду… »

Вести дана »