Povezane vesti

Poznata pevačica 30 godina nije ušla u gradski prevoz: Ostala joj trauma za ceo život u Beogradu: "Onesvestila sam se, judi su…

Poznata pevačica 30 godina nije ušla u gradski prevoz: Ostala joj trauma za ceo život u Beogradu: "Onesvestila sam se, judi su…

Blic 23.05.2024
Iako je javna ličnost, Ana Stanić sa svojim fanovima deli i neke ne tako lepe stvari. Poznato je da je dobar vozač i da još od svoje 18 godine ima dozvolu. Ali zbog čega se pevačica Ana Stanić skoro tri decenije ne vozi gradskim prevozom malo ko je znao… »
Poznata pevačica kolabirala u gradskom prevozu! Evo zbog čega joj je ostala trauma za ceo život: Ljudi su ispadali iz…

Poznata pevačica kolabirala u gradskom prevozu! Evo zbog čega joj je ostala trauma za ceo život: Ljudi su ispadali iz…

Kurir 23.05.2024
Poznato je da je Ana Stanić dobar vozač i da još od svoje 18 godine ima dozvolu, ali malo ko je znao zbog čega se pevačica skoro tri decenije ne vozi gradskim prevozom, što je svojevremeno otkrila kod voditelja Ivana Gajića u emisiji Puls Srbije. - Ja… »

Vesti dana »

U četvrtak sunčano, do kraja sedmice sve toplije

U četvrtak sunčano, do kraja sedmice sve toplije

Vranje news pre 38 minutajoš 18 povezanih
Anan i definitivno u Sent Etjenu

Anan i definitivno u Sent Etjenu

Sport klub pre 43 minutajoš 30 povezanih
Trampov veliki dan: Carine za svet

Trampov veliki dan: Carine za svet

Dojče vele pre 1 satjoš 51 povezana
Dogovoren susret Trampa i Putina, potvrdio Kremlj

Dogovoren susret Trampa i Putina, potvrdio Kremlj