Povezane vesti
Svirali smo hiljadu koncerata u svetu, a samo jednom u Beogradu: Burna istorija benda Emir Kusturica &The No Smoking Orchestra
Kurir 23.05.2024
U klub RTS juče je predstavljena fotomonografije Dragana Teodorovića " Emir Kusturica &The No Smoking Orchestra - 25 godina". Reprezentativno izdanje je vredan dokument koji pokazuje i dokazuje uspeh priznatog režisera Emira Kusturice sa svojim bendom. U… »
"Bio sam uhapšen u argentini zbog maradone" Kusturica: Hteo sam da se ubijem praveći filmove, pa sam zbog toga napravio bend
Kurir 23.05.2024
U RTS klubu predstavljena je foto-monografija Dragana Teodorovića "Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra - 25 godina". Reprezentativno izdanje je vredan dokument o uspehu koji je priznati reditelj Emir Kusturica postigao sa svojim bendom. - Naša… »
Promocija fotomonografije „Emir Kusturica & No Smoking Orkestra – 25 godina“
RTK 23.05.2024
U Klubu RTS-a u Beogradu održana je promocija fotomonografije „Emir Kusturica & No Smoking Orkestra – 25 godina“ autora Dragana Teodorovića. Kroz 400 fotografija dokumentovana je karijera jednog od najpoznatijih bendova sa ovih prostora. Više od 400… »
Foto-monografija za četvrt veka: Svedočanstvo o 25 godina Kusturičinog The No Smoking Orchestra
Večernje novosti 23.05.2024
SVEDOČANSTVO o jednom fenomenu, i četvrt veka benda koji je u taj fenomen prerastao, sačinjeno od zapisa i fotografija "ključnog svedoka", i teksta naslovnog junaka... to je u najkraćem foto-monografija "Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra - 25… »
Vesti dana »
Probudite se uz Euronews Jutro: Jesu li "rutinske" intervencije zaista bez rizika?
Euronews pre 39 minutajoš 69 povezanih
Žena iz Barajeva već legalizovala kuću! "Konačno svoj na svome" daje rezultate, stižu prva rešenja po novom zakonu
Kurir pre 24 minutajoš 35 povezanih
Rusija samo pada, evo gde je u najnovijem izveštaju Transparensi internešenala
Danas pre 6 satijoš 35 povezanih