Повезане вести
Свирали смо хиљаду концерата у свету, а само једном у Београду: Бурна историја бенда Емир Кустурица &Тхе Но Смокинг Орцхестра
Курир 23.05.2024
У клуб РТС јуче је представљена фотомонографије Драгана Теодоровића " Емир Кустурица &Тхе Но Смокинг Орцхестра - 25 година". Репрезентативно издање је вредан документ који показује и доказује успех признатог режисера Емира… »
"Био сам ухапшен у аргентини због марадоне" Кустурица: Хтео сам да се убијем правећи филмове, па сам због тога направио бенд
Курир 23.05.2024
У РТС клубу представљена је фото-монографија Драгана Теодоровића "Емир Кустурица & Тхе Но Смокинг Орцхестра - 25 година". Репрезентативно издање је вредан документ о успеху који је признати редитељ Емир Кустурица постигао са… »
Промоција фотомонографије „Емир Кустурица & Но Смокинг Оркестра – 25 година“
РТК 23.05.2024
У Клубу РТС-а у Београду одржана је промоција фотомонографије „Емир Кустурица & Но Смокинг Оркестра – 25 година“ аутора Драгана Теодоровића. Кроз 400 фотографија документована је каријера једног од најпознатијих бендова са ових… »
Фото-монографија за четврт века: Сведочанство о 25 година Кустуричиног Тхе Но Смокинг Орцхестра
Вечерње новости 23.05.2024
СВЕДОЧАНСТВО о једном феномену, и четврт века бенда који је у тај феномен прерастао, сачињено од записа и фотографија "кључног сведока", и текста насловног јунака... то је у најкраћем фото-монографија "Емир Кустурица & Тхе Но… »
Вести дана »
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 2 минутајош 1 повезана