Povezane vesti
Ležala je mrtva u krevetu pored mene! Ispovest hrvatskog rokera: Živim na rubu egzistencije, žalim za ženom
Mondo 23.05.2024
Zbog burnog i ne tako pohvalnog života, Goran Bare nema baš sjajnu reputaciju, a često je u javnosti i sam govorio o svojim problemima, demonima i porocima. Zbog burnog i ne tako pohvalnog života, Goran Bare nema baš sjajnu reputaciju, a često je u… »
"Probudio sam se pored supruge, a ona je bila mrtva..." Potresna ispovest poznatog pevača: Živim na rubu egzistencije
Kurir 23.05.2024
Goran Bare, frontmen grupe "Majke", znao je oduvek da je njegov poziv u životu muzika, posvećen joj je decenijama, a u svojoj dugoj karijeri kao umetnik ostavio je neizbrisiv trag na muzičkoj sceni našeg prostora. Poslednjih par godina Goran Bare živi… »
„Probudio sam se pored supruge, a ona je bila mrtva“: Goran Bare se borio sa narkomanijom, psihičkim poremećajem i živeo na…
Nova 23.05.2024
Goran Bare, frontmen grupe "Majke", znao je oduvek da je njegov poziv u životu muzika, posvećen joj je decenijama, a u svojoj dugoj karijeri kao umetnik ostavio je neizbrisiv trag na muzičkoj sceni našeg prostora. Poslednjih par godina Goran Bare živi… »
Vesti dana »
Kandidatkinja za generalnog direktora RTS-a za UNS: Konkurs sproveden mimo zakona
N1 Info pre 1 satjoš 34 povezane
Mlekari blokirali Ibarsku magistralu kod Mrčajevaca Traže hitnu kontrolu uvoza i prelevmane! U Kniću prosuto 5.000 litara mleka (video)
Dnevnik pre 39 minutajoš 36 povezanih
Oglasili se zaposleni u bolnici u Čačku nakon što je direktor dao ostavku zbog smrti devojčice Eme (4).
Blic pre 44 minutajoš 29 povezanih
Opasna pretnja iz Skadra? Ovo je sledeći korak najavljena zajednička vežba Albanije, Hrvatske i Prištine
Dnevnik pre 54 minutajoš 20 povezanih