Повезане вести
Лежала је мртва у кревету поред мене! Исповест хрватског рокера: Живим на рубу егзистенције, жалим за женом
Мондо 23.05.2024
Због бурног и не тако похвалног живота, Горан Баре нема баш сјајну репутацију, а често је у јавности и сам говорио о својим проблемима, демонима и пороцима. Због бурног и не тако похвалног живота, Горан Баре нема баш сјајну… »
"Пробудио сам се поред супруге, а она је била мртва..." Потресна исповест познатог певача: Живим на рубу егзистенције
Курир 23.05.2024
Горан Баре, фронтмен групе "Мајке", знао је одувек да је његов позив у животу музика, посвећен јој је деценијама, а у својој дугој каријери као уметник оставио је неизбрисив траг на музичкој сцени нашег простора. Последњих пар… »
„Пробудио сам се поред супруге, а она је била мртва“: Горан Баре се борио са наркоманијом, психичким поремећајем и живео на…
Нова 23.05.2024
Горан Баре, фронтмен групе "Мајке", знао је одувек да је његов позив у животу музика, посвећен јој је деценијама, а у својој дугој каријери као уметник оставио је неизбрисив траг на музичкој сцени нашег простора. Последњих пар… »
Вести дана »
Руско "њет" за примирје у Украјини Кремљ се огласио: То није наш циљ, наш циљ је већи, апсолутни приоритет
Ало пре 5 сатијош 2 повезане
Спремите се за временски раскол! На овим местима температура скаче до 15 степени, а на овим пада и до 0! Ево какво нас време чека до краја године!
Ало пре 21 минутајош 3 повезане
Вучић у Бриселу: Верујем да ће Србија имати подршку ЕУ у суочавању са изазовима у енергетици
Сербиан Невс Медиа пре 5 сатијош 1 повезана