Povezane vesti
Ležala je mrtva u krevetu pored mene! Ispovest hrvatskog rokera: Živim na rubu egzistencije, žalim za ženom
Mondo 23.05.2024
Zbog burnog i ne tako pohvalnog života, Goran Bare nema baš sjajnu reputaciju, a često je u javnosti i sam govorio o svojim problemima, demonima i porocima. Zbog burnog i ne tako pohvalnog života, Goran Bare nema baš sjajnu reputaciju, a često je u… »
"Probudio sam se pored supruge, a ona je bila mrtva..." Potresna ispovest poznatog pevača: Živim na rubu egzistencije
Kurir 23.05.2024
Goran Bare, frontmen grupe "Majke", znao je oduvek da je njegov poziv u životu muzika, posvećen joj je decenijama, a u svojoj dugoj karijeri kao umetnik ostavio je neizbrisiv trag na muzičkoj sceni našeg prostora. Poslednjih par godina Goran Bare živi… »
„Probudio sam se pored supruge, a ona je bila mrtva“: Goran Bare se borio sa narkomanijom, psihičkim poremećajem i živeo na…
Nova 23.05.2024
Goran Bare, frontmen grupe "Majke", znao je oduvek da je njegov poziv u životu muzika, posvećen joj je decenijama, a u svojoj dugoj karijeri kao umetnik ostavio je neizbrisiv trag na muzičkoj sceni našeg prostora. Poslednjih par godina Goran Bare živi… »
Vesti dana »

Mreža za restituciju: Ministarstvo da dostavi spisak nelegalnih objekata
Danas pre 4 satijoš 6 povezanih

Advokat Božo Prelević: Vučićeva legalizacija negira pravnu državu i nagrađuje nepoštovanje zakona
Serbian News Media pre 2 satajoš 68 povezanih

(Foto, video) bukti rat na ulicama Italije: Hiljade ljudi na protestima širom zemlje: Ništa se ne vidi od suzavca i dima, 60 povređenih policajaca: Škole zatvorene, obustavljen saobraćaj
Blic pre 8 minutajoš 9 povezanih

Nato podigao lovce Nemački Jurofajteri i švedski Gripeni krenuli na ruski avion!
Alo pre 28 minutajoš 25 povezanih

Stiže potpuna promena Novo upozorenje RHMZ: Temperatura pada i do 10 stepeni, vraćaju se košava i kiša! Pale se alarmi širom Srbije
Dnevnik pre 1 satjoš 52 povezane