Povezane vesti
Dva civila poginula u ukrajinskom raketnom napadu na Krim
Politika 24.05.2024
Dva civila poginula su sinoć u ukrajinskom raketnom napadu na Simferopoljski okrug na Krimu, izjavio je lider Krima Sergej Aksjonov. On je napisao na Telegramu da je u napadu pogođen i jedan komercijalni objekat u blizini grada Alušte, koji je u… »
Dvoje poginulih u raketnom napadu na okupiranom Krimu
Slobodna Evropa 24.05.2024
Guverner okupiranog ukrajinskog poluotoka Krima Sergej Aksjonov rekao je u petak da su dvije osobe poginule u ukrajinskom raketnom napadu na poluotok. "Kao rezultat raketnog napada neprijatelja u regiji Simferopolja, dva slučajna prolaznika su poginula"… »
Dva civila poginula u ukrajinskom raketnom napadu na Krim
RTV 24.05.2024
KRIM - Dva civila poginula su sinoć u ukrajinskom raketnom napadu na Simferopoljski okrug na Krimu, izjavio je lider Krima Sergej Aksjonov. On je napisao na Telegramu da je u napadu pogođen i jedan komercijalni objekat u blizini grada Alušte, koji je u… »
Vesti dana »

Studenti biciklisti kreću ka Emersdorfu na Dunavu, protestni marš do Novog Pazara, blokade i 16 minuta tišine po gradovima Srbije
RTS pre 1 satjoš 24 povezane

Peticija za istragu o 'zvučnom topu' predata Kancelariji UN u Beogradu
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 17 povezanih

Student za N1: Priveli su me zbog snimka koji je objavljen na Informeru, oduzeli su mi telefon i laptop
Cenzolovka pre 4 satijoš 8 povezanih

„Ne osećam se sigurno, sumanuto je šta je preko tabloida izgovoreno za mene i mog supruga“: Dekanka Natalija Jovanović zatražila policijsku zaštitu
Nedeljnik pre 3 satajoš 13 povezanih