Повезане вести

Трамп: Лидери Кине, Русије, Мађарске и С. Кореје бољи у свом послу од Бајдена

Трамп: Лидери Кине, Русије, Мађарске и С. Кореје бољи у свом послу од Бајдена

Еуроневс 24.05.2024
Бивши амерички председник Доналд Трамп изјавио је да лидери Кине, Русије, Мађарске и Северне Кореје обављају своје послове на врхунском нивоу, за разлику од америчког председника Џозефа Бајдена. Он је на предизборном скупу у… »
Трамп: Лидери Кине, Русије, Мађарске и Северне Кореје бољи у свом послу од Бајдена

Трамп: Лидери Кине, Русије, Мађарске и Северне Кореје бољи у свом послу од Бајдена

РТВ 24.05.2024
ЊУЈОРК - Бивши амерички председник Доналд Трамп изјавио је да лидери Кине, Русије, Мађарске и Северне Кореје обављају своје послове на врхунском нивоу, за разлику од америчког председника Џозефа Бајдена. Он је на предизборном… »
Трамп: Путин ће за мене да ослободи новинара Гершковича, пошто будем изабран за председника

Трамп: Путин ће за мене да ослободи новинара Гершковича, пошто будем изабран за председника

НИН 24.05.2024
Бивши председник САД Доналд Трамп изјавио је данас да ће, ако буде поново изабран, моћи да се ослони на своју везу с председником Русије Владимиром Путином ради пуштања на слободу новинара "Вол стрит џорнала" Евана Гешковича… »
Гардијан: Русија одбацила Трампову тврдњу о ослобођењу америчког новинара Гершковича

Гардијан: Русија одбацила Трампову тврдњу о ослобођењу америчког новинара Гершковича

Н1 Инфо 24.05.2024
Доналд Трамп се похвалио у четвртак да ће брзо ослободити затвореног америчког новинара Евана Гершковича из Русије ако победи на председничким изборима, али Москва је демантовала тврдње да су разговарали о случају са… »

Данас 23.05.2024
Бивши председник САД Доналд Трамп изјавио је данас да ће, ако буде поново изабран, моћи да се ослони на своју везу с председником Русије Владимиром Путином ради пуштања на слободу новинара „Вол стрит џорнала“ Јуана Гешковича… »

Вести дана »