Povezane vesti

„Ništa od miliona koje sam mogla da dobijem“: Našoj pevačici hteli da ruše kuću u Crnoj Gori, a onda usledio obrt

„Ništa od miliona koje sam mogla da dobijem“: Našoj pevačici hteli da ruše kuću u Crnoj Gori, a onda usledio obrt

Nova 24.05.2024
Pevačica Nada Topčagić već nekoliko godina ima velikih problema sa kućom u Kaluđerovini kod Tivta. Pevačica Nada Topčagić je pre nekoliko godina bila u problemu jer je njena vila bespravno sagrađena, ali ona je tada za „Blic“ rekla da je to… »
"Kriza je, teško se živi" Nadi Topčagić hteli da ruše kuću u Crnoj Gori, a onda je došlo do preokreta: Ništa od…

"Kriza je, teško se živi" Nadi Topčagić hteli da ruše kuću u Crnoj Gori, a onda je došlo do preokreta: Ništa od…

Kurir 24.05.2024
Nada Topčagić već nekoliko godina ima velikih problema sa kućom u Kaluđerovini kod Tivta. Naime, pevačica Nada Topčagić je pre nekoliko godina bila u problemu jer je njena vila bespravno sagrađena, ali ona je tada za domaće medije rekla da je to… »
"Ništa od miliona koje sam mogla da dobijem": Našoj pevačici hteli da ruše kuću u Crnoj Gori, a onda usledio obrt: "Kriza…

"Ništa od miliona koje sam mogla da dobijem": Našoj pevačici hteli da ruše kuću u Crnoj Gori, a onda usledio obrt: "Kriza…

Blic 24.05.2024
Pevačica Nada Topčagić već nekoliko godina ima velikih problema sa kućom u Kaluđerovini kod Tivta. Naime, pevačica Nada Topčagić je pre nekoliko godina bila u problemu jer je njena vila bespravno sagrađena, ali ona je tada za "Blic" rekla da je… »

Vesti dana »