Povezane vesti
Čoveku zbog jednog komentara na mrežama stigla kazna od 700 evra: Mogao je da završi i u zatvoru
Telegraf 24.05.2024
Splićanin nije očekivao ovakvu "nagradu" Splićanin (51) je kažnjen sa 700 evra jer je u septembru prošle godine omalovažavao policajca i njegov način rada, piše Slobodna Dalmacija. Muškarac je na Fejsbuku, u komentarima ispod teksta jednog… »
Balkancu zbog jednog komentara na mrežama stigla kazna od 700 evra: Mogao da završi i u zatvoru
Blic 24.05.2024
Splićanin (51) je kažnjen sa 700 evra jer je u septembru prošle godine omalovažavao policajca i njegov način rada, piše Slobodna Dalmacija. Muškarac je na Fejsbuku, u komentarima ispod teksta jednog splitskog portala, napisao: "I mene je nagradio… »
Vesti dana »
"Kada sam se probudio, već sam bio spasen": Stjuard koji je preživeo avionsku nesreću
NIN pre 2 satajoš 74 povezane
Na izbore u Hrvatskoj prepodne izašlo 14 odsto birača, manje nego na prethodnim
N1 Info pre 5 satijoš 24 povezane
Vučević: SNS će biti prvi vagon u kompoziciji velikog narodnog pokreta, Vučić da bude na čelu
Beta pre 3 satajoš 22 povezane
SRCE - Nadležni da pronađu odgovorne za napad na dirigentkinju orkestra Narodnog pozorišta
Novi magazin pre 5 satijoš 8 povezanih
Održan protest poljoprivrednika u Badovincima: Poručili – nemojte nam stajati na putu
N1 Info pre 3 satajoš 18 povezanih