Povezane vesti
Beogradski muftija: Ovaj narod nije genocidan, moja Srbija to ne zaslužuje
N1 Info 24.05.2024
Beogradski muftija Mustafa Jusufspahić nakon usvajanja Rezolucije o Srebrenici izjavio je da "ovaj narod nije genocidan" i da "njegova Srbija to ne zaslužuje". „Srbija je moja zemlja, u njoj živimo i Bogu se molimo u džamijama, crkvama i sinagogama. Na… »
NIN 24.05.2024
Beogradski muftija Mustafa Jusufspahić izjavio je, nakon usvajanja Rezolucije o Srebrenici da "ovaj narod nije genocidan" i da njegova Srbija to ne zaslužuje, navodeći da su kroz istoriju sigurno postojali pojedinci koji su imali takve sulude ideje, "ali… »
Novi magazin 24.05.2024
Beogradski muftija Mustafa Jusufspahić nakon usvajanja Rezolucije o Srebrenici izjavio je da "ovaj narod nije genocidan" i da "njegova Srbija to ne zaslužuje". „Srbija je moja zemlja, u njoj živimo i Bogu se molimo u džamijama, crkvama i sinagogama. Na… »
Beogradski muftija: Ovaj narod nije genocidan i moja Srbija to ne zaslužuje
Nova 24.05.2024
Beogradski muftija Mustafa Jusufspahić oglasio se nakon usvajanja Rezolucije o Srebrenici i rekao da "ovaj narod nije genocidan", te da nejgova Srbija to ne zaslužuje". „Srbija je moja zemlja, u njoj živimo i Bogu se molimo u džamijama, crkvama i… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Velika kolona prošla kroz Bulevar Mihajla Pupina: Studenti i građani obišli Opštinu Novi Beograd, sledeća stanica Više javno tužilaštvo
Nova pre 22 minutajoš 32 povezane
Igrač Reala MVP 12. kola iako je tek treći po indeksu korisnosti
Sportski žurnal pre 37 minutajoš 28 povezanih
Vučić: Amerikanci da bi dali licencu NIS-u žele da vide ceo ugovor, to nije moguće za pet dana
Novi magazin pre 1 satjoš 19 povezanih
Hladno i oblačno vreme sa kišom i snegom u Srbiji 22. i 23. novembra 2025.
Naslovi.ai pre 57 minutajoš 24 povezane