Povezane vesti
Na portalu Moja srednja škola od danas izveštaji o postignućima učenika
RTV 24.05.2024
BEOGRAD - Na portalu Moja srednja škola od danas će građanima biti dostupni izveštaji o ostvarenim školskim uspesima u osnovnom obrazovanju i vaspitanju, postignućima učenika na završnom i prijemnom ispitu, kao i statistika raspodele učenika u srednje… »
Nova funkcionalnost na portalu Moja srednja škola ‒ Izveštaji o postignućima učenika
PC Press 24.05.2024
Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović, v.d. direktora Kancelarije za IT i eUpravu Milan Latinović prisustvovali su promociji nove funkcionalnosti na portalu Moja srednja škola ‒ Izveštaji o postignućima učenika. Kancelarija za IT i eUpravu i… »
Nova funkcionalnost na portalu Moja srednja škola: Roditeljima i učenicima omogućen uvid u 14 izveštaja!
Kurir 24.05.2024
Specijalizovani portal Moja srednja škola, koji je posvećen završnom ispitu, prijemnom ispitu i upisu učenika u srednje škole, od danas pruža građanima, učenicima, školama i drugim subjektima uvid u ukupno 14 izveštaja, podeljenih u pet kategorija. Tu… »
Vesti dana »
Napadač na Trampovoj večeri 31-godišnji Kol Tomas Alen iz Los Anđelesa
Beta pre 10 minutajoš 71 povezana
(VIDEO) Uhapšen osumnjičeni za pucnjavu na godišnjoj večeri izveštača iz Bele kuće, pogođen radnik obezbeđenja, Tramp evakuisan
N1 Info pre 10 minutajoš 81 povezana
Vremenska prognoza za nedelju, 26. april: Sunčano i vetrovito sa prolaznim naoblačenjem
Beta pre 1 satjoš 22 povezane
Jokić besan kao ris! Žena spasavala živu glavu, haos iz drugog ugla (video)
Večernje novosti pre 45 minutajoš 76 povezanih