Повезане вести
"То девојчице не раде!" Звезда Гранда о правилима живота на селу: Моји вршњаци славе, а ја морам да радим
Мондо 24.05.2024
Шејла Зонић испричала је како је изгледало њено одрастање у селу, како је певала у концертним дворанама и јела кечап и пиринач, али и како је у једном тренутку остала без новца, па су је сестре издржавале. Шејла Зонић испричала… »
"Сестра ми је плаћала кирију, јела сам кечап и пиринач, имала паничне нападе...": Звезда Гранда открила непознате детаље из…
Блиц 24.05.2024
Шејла Зонић је својим првим појављивањем у "Звездама Гранда" направила потпуну пометњу како код гледаоца, тако и жирија. У поменуто музичко такмичење пријавила се због супруга, о чему је сада говорила у једном подкасту. - Ја… »
"Јела сам пиринач и кечап, а онда су кренули панични напади" ко је шејла Зонић? Прославила се у зг, а ово је њена животна…
Курир 24.05.2024
Шејла Зонић (29) прославила се учешћем у Звездама Гранда. Певачица је недавно гостовала у једном поткасту где је говорила о свом животу, почецима, каријери али и немаштини. Шејла је рођена у Немачкој, где су њени родитељи… »
Вести дана »
Усвојена резолуција УН о Чернобиљу, Америка гласала против! Мења се име нуклеарке и уводе нове мере, Вашингтон стао уз Русију!
Курир пре 20 минутајош 21 повезана
Преврнуо се чамац са мигрантима на Сави код Славонског Брода, једна особа се удавила
РТС пре 0 минутајош 18 повезаних
Планине и овог јутра изнад облака: На овој српској лепотици јутрос чак 5 степени, фотографије све говоре
Телеграф пре 1 сатјош 20 повезаних