Povezane vesti
Preminuo reditelj Morgan Sparlok, koji se proslavio dokumentarcem „Super size me“
Danas 24.05.2024
Morgan Sparlok, reditelj dokumentarca „Super size me“ preminuo je u 54. godini, saopštila je njegova porodica. Njegovi najbliži su objavili da je „preminuo mirno, okružen porodicom i prijateljima 23. maja u Njujorku od komplikacija raka“. U… »
Preminuo reditelj filma „Super size me“ Morgan Sparlok
Nova 24.05.2024
Morgan Sparlok, reditelj dokumentarca "Super size me" preminuo je u 53. godini, saopštila je njegova porodica. Njegovi najbliži su objavili da je „preminuo mirno, okružen porodicom i prijateljima 23. maja u Njujorku od komplikacija raka“. U filmu… »
Slavni režiser preminuo u 53. Godini: Jeo je samo brzu hranu, živeo je na ivici, a onda se teško razboleo "Bio je to tužan…
Kurir 24.05.2024
Slavni režiser Morgan Spurlok, preminuo je u četvrtak u severnom delu Njujorka, nakon duge i teške bolesti u 53. godini. Široj javnosti ostao je poznat po tome što je dokumentovao sopstvene psihološke i fizičke simptome svakodnevnog jedenja brze… »
Vesti dana »
Palma je dugo tražio lek za tešku bolest: Otkrio prijateljima da će uskoro umreti, ovako se oprostio od njih
Telegraf pre 3 satajoš 20 povezanih
VJT u Novom Sadu traži pritvor za 13 osumnjičenih zbog pada nadstrešnice
Danas pre 3 satajoš 6 povezanih
Vučić i Dačić o Palmi: Ostaće primer i inspiracija za mnoge generacije
Danas pre 6 satijoš 2 povezane