Povezane vesti
Preminuo reditelj Morgan Sparlok, koji se proslavio dokumentarcem „Super size me“
Danas 24.05.2024
Morgan Sparlok, reditelj dokumentarca „Super size me“ preminuo je u 54. godini, saopštila je njegova porodica. Njegovi najbliži su objavili da je „preminuo mirno, okružen porodicom i prijateljima 23. maja u Njujorku od komplikacija raka“. U pomenutom… »
Preminuo reditelj filma „Super size me“ Morgan Sparlok
Nova 24.05.2024
Morgan Sparlok, reditelj dokumentarca "Super size me" preminuo je u 53. godini, saopštila je njegova porodica. Njegovi najbliži su objavili da je „preminuo mirno, okružen porodicom i prijateljima 23. maja u Njujorku od komplikacija raka“. U filmu je… »
Slavni režiser preminuo u 53. Godini: Jeo je samo brzu hranu, živeo je na ivici, a onda se teško razboleo "Bio je to tužan dan"…
Kurir 24.05.2024
Slavni režiser Morgan Spurlok, preminuo je u četvrtak u severnom delu Njujorka, nakon duge i teške bolesti u 53. godini. Široj javnosti ostao je poznat po tome što je dokumentovao sopstvene psihološke i fizičke simptome svakodnevnog jedenja brze hrane… »
Vesti dana »

Vučić: Uveren sam u nevinost Bačulova, čudno je što dobar deo državnih organa ništa o tome nije znao
Danas pre 1 satjoš 35 povezanih

Brnabić: Brza pruga do Subotice rezultat jake politike, Srbija nastavlja da se gradi
RTV pre 3 satajoš 34 povezane

Grčka upozorava na prisustvo sumpor-dioksida u sušenim jagodama iz Srbije
Naslovi.ai pre 3 satajoš 8 povezanih

Francuski premijer podneo ostavku nekoliko sati nakon što je objavio sastav nove vlade
Beta pre 2 satajoš 43 povezane

Kamion posle sudara s autom udario u portal iznad puta pa probio zaštitnu ogradu Težak karambol na auto-putu Beograd - Novi Sad
Alo pre 16 minutajoš 33 povezane