Povezane vesti
Gori splav kod Bloka 44, vatrogasci gase požar
Politika 24.05.2024
Oko 17 časova izbio je požar na splavu na savskom keju, na potezu između Bloka 70 i 44, saznaje Tanjug. Vatra je izbila na osiguračima na splavu, a 13 vatrogasaca i tri vozila su otišla na mesto incidenta i gašenje je u toku. Beogradski mediji pišu… »
Požar na splavu 'Godo' na Savskom keju
Beta 24.05.2024
Oko 17.00 sati izbio je požar na splavu "Godo" na Savskom keju, koji je usidren na potezu između Bloka 70 i 44 . Kako je javila RTS, vatra je izbila na osiguračima na splavu, a 13 vatrogasaca i tri vozila su učestvovala u gašenju požara. Prema… »
Požar na splavu 'Godo' na Savskom keju
Novi magazin 24.05.2024
Oko 17.00 sati izbio je požar na splavu "Godo" na Savskom keju, koji je usidren na potezu između Bloka 70 i 44. Kako je javila RTS, vatra je izbila na osiguračima na splavu, a 13 vatrogasaca i tri vozila su učestvovala u gašenju požara. Prema… »
Zapalio se automobil U Subotici! Požar izbio u prednjem delu vozila, a crni dim kuljao na sve strane
Mondo 24.05.2024
Za sada nije poznato šta je izazvalo požar. Za sada nije poznato šta je izazvalo požar. Danas se u Subotici u saobraćaju dogodio incident, kada se jedan automobil, iz za sada nepoznatog razloga, zapalio. Kako se vidi na instagram profilu "192_rs"… »
Gori poznati splav na Savskom keju: Gosti evakuisani, na licu mesta vatrogasci
Nova 24.05.2024
Na Savskom keju oko 17.00 časova zapalio se poznati beogradski splav "Godo". Na instagram stranici „Moj_beo_grad“, može se videti dim koji izlazi sa krova splava, kao i gosti kafića koji su na vreme evakuisani. A post shared by MOJ – BEOGRAD… »
Gori splav "Godo" na Savskom keju
RTS 24.05.2024
Gori splav Godo na Savskom keju. Tri vatrogasna vozila izašla na teren. U toku je gašenje požara. Oko 17 časova izbio je požar na splavu na savskom keju, na potezu između Bloka 70 i 44. Vatra je izbila na osiguračima na splavu, a 13 vatrogasaca i… »
Goreo splav "Godo" na Savskom keju: Vatrogasci se izborili s vatrom, gosti evakuisani (foto,video)
Blic 24.05.2024
U beogradskom splavu "Godo" koji se nalazi na Savskom keju, danas popodne izbio je požar, koji je ugašen. Kako se vidi na fotografiji objavljenoj na instagram profilu "moj_beo_grad", gusti dim izbijao je iz krova splava, dok su gosti evakuisani i… »
Požar na beogradskom splavu: Gosti evakuisani, vatrogasci izašli na teren (VIDEO)
Euronews 24.05.2024
Oko 17 časova izbio je požar na splavu na Savskom keju, na potezu između Bloka 70 i 44, saznaje Tanjug. View this post on Instagram A post shared by MOJ - BEOGRAD (@moj_beo_grad_) Vatra je izbila na osiguračima na splavu, a 13 vatrogasaca i tri vozila… »
(Foto) gori poznati beogradski splav Gosti evakuisani, stigli i vatrogasci
Dnevnik 24.05.2024
U beogradskom splavu koji se nalazi na Savskom keju, danas popodne izbio je požar. Kako se vidi na fotografiji objavljenoj na instagram profilu "moj_beo_grad", gusti dim izbija iz krova splava, dok su gosti evakuisani i stoje ispred. Za sada nije poznato… »
Vesti dana »
Danas je Dan borbe protiv nasilja nad ženama, muškarci poručuju: "Nisi manje muškarac ako si nenasilan!"
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 33 povezane
Fizički sukob poslanika vladajuće koalicije i opozicije u Skupštini Srbije
BBC News pre 42 minutajoš 168 povezanih
OTKRIVAMO Iskaz pretučenog Ilije Kostića (74): „Nakon šamara mi je rekao da ustanem, pa me kolenom udario u testise“
Nova pre 4 satijoš 24 povezane
"Čekamo još informacija o srpskim turistima": Seničić o brodu koji je potonuo u području prepunom ajkula
Mondo pre 1 satjoš 20 povezanih
Nastava u 45 škola na području Niša skraćena je danas na 30 minuta zbog štrajka
Telegraf pre 1 satjoš 27 povezanih