Povezane vesti
Makedonska predsjednica od italijanskog kolege tražila garancije za evrointegracije
Slobodna Evropa 24.05.2024
Predsjednica Sjeverne Makedonije Gordana Siljanovska Davkova izjavila je u petak u Rimu da je od italijanskog kolege Serđa Matarele (Sergio Mattarella) zatražila garancije za evropsku budućnost njene zemlje. "Zatražila sam od italijanskog predsjednika i… »
Predsednica Severne Makedonije od italijanskog kolege tražila garancije za evrointegracije
N1 Info 24.05.2024
Predsednica Severne Makedonije Gordana Siljanovska Davkova izjavila je u Rimu da je od italijanskog kolege Serđa Matarele zatražila garancije za evropsku budućnost njene zemlje. „Zatražila sam od italijanskog predsednika i Italije da ubuduće pomognu u… »
Predsednica S. Makedonije od italijanskog kolege tražila garancije za evrointegraciju
Novi magazin 24.05.2024
Predsednica Severne Makedonije Gordana Siljanovska Davkova izjavila je danas u Rimu da je od italijanskog kolege Serđa Matarele zatražila garancije za evropsku budućnost njene zemlje. "Zatražila sam od italijanskog predsednika i Italije da ubuduće… »
Vesti dana »
Preminuo otac ubijenog Baje Porodicu Nešović zadesila nova tragedija posle likvidacije na Senjaku
Dnevnik pre 6 satijoš 78 povezanih
"Ovo nije dobro za policiju, ali svi će odgovarati" Vasiljević o ubistvu Aleksandra Nešovića: "Pojedinac neće biti jači od institucije"
Blic pre 2 satajoš 41 povezana
Spisak Brazila za Svetsko prvenstvo: Anćeloti pozvao Nejmara, bacio naciju u trans
Mondo pre 9 minutajoš 34 povezane
MUP uputio Depešu svim jedinicama: Šta je sve zabranjeno policajcima
N1 Info pre 4 satijoš 19 povezanih