Povezane vesti
Makedonska predsjednica od italijanskog kolege tražila garancije za evrointegracije
Slobodna Evropa 24.05.2024
Predsjednica Sjeverne Makedonije Gordana Siljanovska Davkova izjavila je u petak u Rimu da je od italijanskog kolege Serđa Matarele (Sergio Mattarella) zatražila garancije za evropsku budućnost njene zemlje. "Zatražila sam od italijanskog… »
Predsednica Severne Makedonije od italijanskog kolege tražila garancije za evrointegracije
N1 Info 24.05.2024
Predsednica Severne Makedonije Gordana Siljanovska Davkova izjavila je u Rimu da je od italijanskog kolege Serđa Matarele zatražila garancije za evropsku budućnost njene zemlje. „Zatražila sam od italijanskog predsednika i Italije da ubuduće… »
Predsednica S. Makedonije od italijanskog kolege tražila garancije za evrointegraciju
Novi magazin 24.05.2024
Predsednica Severne Makedonije Gordana Siljanovska Davkova izjavila je danas u Rimu da je od italijanskog kolege Serđa Matarele zatražila garancije za evropsku budućnost njene zemlje. "Zatražila sam od italijanskog predsednika i Italije da ubuduće… »
Vesti dana »
Blokirana sva tri mosta: Studenti i građani se okupili u Novom Sadu (foto, video)
Blic pre 4 minutajoš 42 povezane
UŽIVO Blokirana tri mosta u Novom Sadu, ogromne kolone studenata i građana nepregledne (FOTO/VIDEO)
Danas pre 4 minutajoš 45 povezanih
Tri meseca od pada nadstrešnice – studenti blokirali mostove u Novom Sadu
Sputnik pre 1 satjoš 42 povezane
Izrael oslobodio Palestinace iz svojih zatvora, a Hamas trojicu talaca u okviru nove runde razmene
N1 Info pre 1 satjoš 20 povezanih