Povezane vesti
Makedonska predsjednica od italijanskog kolege tražila garancije za evrointegracije
Slobodna Evropa 24.05.2024
Predsjednica Sjeverne Makedonije Gordana Siljanovska Davkova izjavila je u petak u Rimu da je od italijanskog kolege Serđa Matarele (Sergio Mattarella) zatražila garancije za evropsku budućnost njene zemlje. "Zatražila sam od italijanskog… »
Predsednica Severne Makedonije od italijanskog kolege tražila garancije za evrointegracije
N1 Info 24.05.2024
Predsednica Severne Makedonije Gordana Siljanovska Davkova izjavila je u Rimu da je od italijanskog kolege Serđa Matarele zatražila garancije za evropsku budućnost njene zemlje. „Zatražila sam od italijanskog predsednika i Italije da ubuduće… »
Predsednica S. Makedonije od italijanskog kolege tražila garancije za evrointegraciju
Novi magazin 24.05.2024
Predsednica Severne Makedonije Gordana Siljanovska Davkova izjavila je danas u Rimu da je od italijanskog kolege Serđa Matarele zatražila garancije za evropsku budućnost njene zemlje. "Zatražila sam od italijanskog predsednika i Italije da ubuduće… »
Vesti dana »
Ubistvo ruskog generala u Moskvi: Priveden osumnjičeni Uzbekistanac
BBC News pre 1 satjoš 21 povezana
Ovo je čovek koji je razneo putinovog generala: Otkriven identitet uhapšenog, evo kako je izveo operaciju koja je šokirala Ruse
Blic pre 10 minutajoš 14 povezanih
Identifikovani osumnjičeni za nasilje ispred Fakulteta dramskih umetnosti
Danas pre 22 minutajoš 8 povezanih