Povezane vesti
Makedonska predsjednica od italijanskog kolege tražila garancije za evrointegracije
Slobodna Evropa 24.05.2024
Predsjednica Sjeverne Makedonije Gordana Siljanovska Davkova izjavila je u petak u Rimu da je od italijanskog kolege Serđa Matarele (Sergio Mattarella) zatražila garancije za evropsku budućnost njene zemlje. "Zatražila sam od italijanskog predsjednika i… »
Predsednica Severne Makedonije od italijanskog kolege tražila garancije za evrointegracije
N1 Info 24.05.2024
Predsednica Severne Makedonije Gordana Siljanovska Davkova izjavila je u Rimu da je od italijanskog kolege Serđa Matarele zatražila garancije za evropsku budućnost njene zemlje. „Zatražila sam od italijanskog predsednika i Italije da ubuduće pomognu u… »
Predsednica S. Makedonije od italijanskog kolege tražila garancije za evrointegraciju
Novi magazin 24.05.2024
Predsednica Severne Makedonije Gordana Siljanovska Davkova izjavila je danas u Rimu da je od italijanskog kolege Serđa Matarele zatražila garancije za evropsku budućnost njene zemlje. "Zatražila sam od italijanskog predsednika i Italije da ubuduće… »
Vesti dana »

Rođena sestra Saše Popovića neutešna na pomenu bratu, pala Suzani u zagrljaj
Hello pre 7 minutajoš 31 povezana

Upozorenje na pljuskove, grmljavinu i lokalni grad u Srbiji tokom vikenda
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 28 povezanih

U prištinskom parlamentu ponovo bez izbora potpredsednika iz srpske zajednice, zaključena sednica
Sputnik pre 7 minutajoš 21 povezana

Pet imena koja su obeležila meč Srbije i Portugala na Evrobasketu
BBC News pre 47 minutajoš 79 povezanih

(Video) Gore ruske rafinerije! Odzvanjale eksplozije, izbili požari: Napadi ukrajinske vojske u Krasnodaru i Samarskoj oblasti
Blic pre 2 satajoš 20 povezanih