Povezane vesti
"Kažu da je srce, mnogo mi je žao": Komšije očajne zbog smrti Tonija Montana: "Kada mi je muž umro, on je prvi došao"
Blic 24.05.2024
Pevač Velibor Miljković poznatiji kao Toni Montano umro je 22. maja, u svom stanu u Beogradu. - Poznavala sam ga, kako nisam. Bio je nervozan u poslednje vreme, ostao je sam - počinje komšinica Nada, pa priča zbog čega misli da je tako iznenada umro: -… »
"Pre desetak dana je ovde kosio travu": Komšije Tonija Montana iz Bojnika o poslednjim pevačevim danima: "Poslednjih meseci…
Blic 24.05.2024
Rok zvezda Velibor Miljković, poznatiji kao Toni Montano preminuo je 22. maja u svom stanu u Beogradu. On će biti sahranjen u svom rodnom mestu Bojniku kod Leskovca, a domaći mediji posetili su Bojnik kako bi porazgovarali sa meštanima. Kako su rekli na… »
Vesti dana »

Stravične slike sa mesta nesreće: Darko i Katarina Lazić u teškom stanju prevezeni u bolnicu, vatrogasci pevača izvlačili iz olupine
Hello pre 58 minutajoš 56 povezanih

Učena direktan Nakon remija: Naravno da nisam zadovoljan, trebalo je da pobedimo!
Hot sport pre 33 minutajoš 31 povezana

Neidentifikovani dronovi u Danskoj nisu više iznad vazdušnog prostora aerodroma Alborg
Euronews pre 53 minutajoš 12 povezanih

"Ovo je bila trostruka sabotaža" Oglasio se Tramp nakon niza incidenata u UN, zahteva istragu!
Alo pre 13 minutajoš 10 povezanih