Povezane vesti
Pevačica zasula rukave i usred emisije zamotala sarme: Ivana BOOM i glumica Ivana Dudić u emisiji "Neka ti je slatko" pokazale…
Blic 25.05.2024
Voditeljka emisije "Neka ti je slatko", Tanja Anđelković ugostila je pevačicu Ivanu BOOM Nikolić i glumicu Ivanu Dudić. Koja se bolje snašla u kuhinji, a koja je više uživala u hrani saznajte u vikend izdanju. Emisija "Neka ti je slatko" emituje se… »
Voditelj tražio da se prekine emisija: Miloš Biković prvi put vozio mađioničara u "Keš taksiju", zbog njegovih trikova…
Blic 24.05.2024
Miloš Biković je prvi put imao priliku da vozi mađioničara u kvizu "Keš taksi", te mu nije bilo svejedno. Voditelj je strepeo da ih ne uhapsi policija, jer je učesnik želeo da pokaže brojne trikove u autu za vreme kviza. Ne propustite još jednu avanturu… »
"Povredila me je laž da sam prevario breskvicu": Vojaž brutalno iskreno o raskidu sa Anđelom Ignjatović: Udarilo me je to kao…
Blic 24.05.2024
"U tom momentu sam bio jako emotivan, svašta mi se nešto desilo i onda me je to pogodilo, jer se to nikada nije desilo", rekao je Vojaž govoreći o najvećoj laži koju je čuo za sebe u "Ceca show". U petak, 24. maja, od 22 časova, samo na "Blic"… »
Vesti dana »
Studenti, noseći Ustav, obišli celu Srbiju: Na dva točka prešli kilometre, kako će dalje teći kampanja
N1 Info pre 4 satijoš 13 povezanih
Iranska vojska tvrdi da je spremna za eventualni novi napad SAD
N1 Info pre 33 minutajoš 31 povezana
Vučić podneo ostavku, evo šta sledi! Ana Brnabić postaje v.d. predsednika: Evo koja zaduženja će imati
Blic pre 58 minutajoš 144 povezane