Повезане вести

Певачица засула рукаве и усред емисије замотала сарме: Ивана БООМ и глумица Ивана Дудић у емисији "Нека ти је слатко" показале…

Певачица засула рукаве и усред емисије замотала сарме: Ивана БООМ и глумица Ивана Дудић у емисији "Нека ти је слатко" показале…

Блиц 25.05.2024
Водитељка емисије "Нека ти је слатко", Тања Анђелковић угостила је певачицу Ивану БООМ Николић и глумицу Ивану Дудић. Која се боље снашла у кухињи, а која је више уживала у храни сазнајте у викенд издању. Емисија "Нека ти је… »
Водитељ тражио да се прекине емисија: Милош Биковић први пут возио мађионичара у "Кеш таксију", због његових трикова…

Водитељ тражио да се прекине емисија: Милош Биковић први пут возио мађионичара у "Кеш таксију", због његових трикова…

Блиц 24.05.2024
Милош Биковић је први пут имао прилику да вози мађионичара у квизу "Кеш такси", те му није било свеједно. Водитељ је стрепео да их не ухапси полиција, јер је учесник желео да покаже бројне трикове у ауту за време квиза. Не… »
"Повредила ме је лаж да сам преварио бресквицу": Војаж брутално искрено о раскиду са Анђелом Игњатовић: Ударило ме је то као…

"Повредила ме је лаж да сам преварио бресквицу": Војаж брутално искрено о раскиду са Анђелом Игњатовић: Ударило ме је то као…

Блиц 24.05.2024
"У том моменту сам био јако емотиван, свашта ми се нешто десило и онда ме је то погодило, јер се то никада није десило", рекао је Војаж говорећи о највећој лажи коју је чуо за себе у "Цеца схов". У петак, 24. маја, од 22 часова… »

Вести дана »