Повезане вести
Спектакуларно изненађење у поноћ, али не од Немање! Анастасија брише сузе радоснице: Ово ми је најсрећнији рођендан
Стори 25.05.2024
Анастасија Ражнатовић рођендан ове године прославља у Севиљи у прелепој вили у којој живи са својим мужем. Осим што је већ другу годину заредом одвојена од своје породице на овај, за њу веома важан дан, Немања Гудељ се труди… »
Богдана честитала рођендан заови: Анастасија Ражнатовић јој се јавно обратила и овим речима јој се захвалила
Курир 25.05.2024
Певачица Анастасија Ражнатовић данас прославља свој 26. рођендан, а честитке пристижу са свих страна. Многи су писали Анастасији Ражнатовић емотивне поруке за рођендан, а међу њима је и она од Богдане Ражнатовић, супруге њеног… »
Незаборавно изненађење у поноћ, али не од Цеце: Анастасија заплакала од среће када је угледала породицу
Свет & Скандал 25.05.2024
Анастасија Ражнатовић рођендан прославила у кругу породице Цецина ћерка, Анастасија Ражнатовић данас слави 26. рођендан. С обзиром да се Цецина наследница налази у Шпанији, прослава у Београду је изостала, али се њен супруг… »
Торта у облику срца и розе меда: Анастасија Ражнатовић слави рођендан у Шпанији: Породица Гудељ јој припремила велико…
Блиц 25.05.2024
Певачица Анастасија Ражнатовић данас прославља свој 26. рођендан. Како је у Севиљи, у Шпанији, далеко од своје породице, певачица неће моћи да прослави са својим најближима, али је уз њу њен супруг Немања Гудељ, као и цела… »
Вести дана »

Марија Васић: Требаће ми неко време да се навикнем да могу слободно да ходам улицом после 7 месеци
Н1 Инфо пре 18 минутајош 35 повезаних

Османи разговарала са Фон дер Лајен о актуелној ситуацији на Косову и односима са ЕУ
Н1 Инфо пре 53 минутајош 42 повезане

Откривено шта је рекао: Исказ Вујадина Савића на саслушању мења перцепцију, породица ужасно пропатила
Свет & Скандал пре 58 минутајош 34 повезане

"Предао сам писмо да Србија буде изузета од нових царина за челик!" Вучић са Урсулом фон дер Лајен: Надам се да ћемо имати подршку ЕУ
Блиц пре 23 минутајош 87 повезаних