Povezane vesti
Nestorović podneo tužbu protiv Srbije i GIK u Novom Sadu
Blic 25.05.2024
Nosilac liste "Mi snaga naroda - Novi Sad" Branimir Nestorović podneo je tužbu Višem sudu u Beogradu protiv države Srbije i Gradske izborne komisije (GIK) u Novom Sadu zbog "učinjene diskriminacije", saopštila je danas ta grupa građana. U saopštenju se… »
Nestorović podneo tužbu zbog obaranja izborne liste u Novom Sadu
NIN 25.05.2024
Nosilac liste "Mi snaga naroda - Novi Sad" Branimir Nestorović podneo je tužbu Višem sudu u Beogradu zbog, kako tvrdi, učinjene diskriminacije, protiv države Srbije i Gradske izborne komisije (GIK) u Novom Sadu zbog obaranja te izborne liste. Grupa… »
Nestorović podneo tužbu protiv Gradske izborne komisije u Novom Sadu
Moj Novi Sad 25.05.2024
Nosilac liste "Mi snaga naroda – Novi Sad" Branimir Nestorović podneo je tužbu Višem sudu u Beogradu zbog, kako tvrdi, učinjene diskriminacije, protiv države Srbije i Gradske izborne komisije (GIK) u Novom Sadu zbog obaranja te izborne liste. Grupa… »
N1 Info 25.05.2024
Nosilac liste "Mi snaga naroda - Novi Sad" Branimir Nestorović podneo je tužbu Višem sudu u Beogradu zbog, kako tvrdi, učinjene diskriminacije, protiv države Srbije i Gradske izborne komisije (GIK) u Novom Sadu zbog obaranja te izborne liste. Grupa… »
Nedeljnik 25.05.2024
(Beta) – Nosilac liste „Mi snaga naroda – Novi Sad“ Branimir Nestorović podneo je tužbu Višem sudu u Beogradu zbog, kako tvrdi, učinjene diskriminacije, protiv države Srbije i Gradske izborne komisije (GIK) u Novom Sadu zbog obaranja te izborne liste… »
Insajder 25.05.2024
Vesti dana »
Hitno upozorenje za vozače! Sneg napravio kolaps, ovde ga ima najviše: Ovu stvar u autu svi moraju da imaju!
Blic pre 6 minutajoš 2 povezane
Narodna banka Srbije saopštila: Zvanični srednji kurs danas je 117,2157 dinara za evro
Kurir pre 1 satjoš 3 povezane
Zove se isto kao Marija Zaharova, i to je skupo košta! Zbog imena ni platu ne može da primi: Banka je non stop proverava, blokira kartice i račune
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
UKRAJINSKA KRIZA Zelenski s Erdoganom o nastavku pregovora s Rusijom; Kremlj: Ruski predstavnici neće biti u Turskoj
RTV pre 36 minutajoš 2 povezane