Повезане вести
ВИДЕО Знао је шта их чека кад је Дончић узео лопту: Израз лица човека који је „уништио“ Денвер постао виралан на интернету…
Нова 25.05.2024
Кошаркаши Далас Маверикса победили су Минесоту Тимбервулвс у прва два меча финала Запада у НБА лиги, а други је решен са 109:108. Оба пута је Далас излазио на крај са „вуковима“ захваљујући понајвише Луки Дончићу, али су своје… »
''Постаје најбољи свих времена, Задивљен сам'' Кајри Ирвинг о Луки Дончићу
Вечерње новости 25.05.2024
Далас Маверикси су савладали Минесота Тимбервулвсе са 109:108 и тако направили други брејк и сада су на само два корака од финала НБА лиге. Фото: АП - Задивљен сам. Ја ту реч не користим олако. Мислим да је одговорио. Када је… »
Едвардс после 0-2 против Даласа: "Нико не паничи"
Б92 25.05.2024
Кошаркаш Минесота Тимбервулса Ентони Едвардс је инзео утиске после пораза од Далас Маверикса. Далас води са 2:0 у серију у финалу Запада НБА лиге. Маверикси су славили у оба меча у Минесоти, а други су добили поготком Луке… »
(Видео) Дончић нестварном тројком разбуцао Гобера Шутем преко горостаса донео Даласу нови брејк!
Дневник 25.05.2024
Кошаркаши Далас Маверикса направили су и други брејк против Минрсота Тимбервулвса у финалу Западне конференције НБА лиге. Словеначки кошаркаш Лука Дончић донео је победу свом тиму тројком преко рудија Гобера на четири… »
Дончић „тројком” смлатио Минесоту (фото, видео)
Спортски журнал 25.05.2024
Звезда Даласа трипл-даблом и кошем три секунде пре краја кумовао другој победи. Кошаркаши Даласа победили су као гости Минесоту са 109:108 и повели са 2:0 у финалу плеј-офа Западне конференције НБА лиге. Победоносни кош је… »
Шекил умирао од смеха због луке: Дончић у студију препричао како је победио Гобера! (видео)
Мондо 25.05.2024
Словеначки кошаркаш Лука Дончић насмејао Шекила О'Нила. Словеначки кошаркаш Лука Дончић насмејао Шекила О'Нила. Кошаркаши Даласа савладали су Минесоту (109:108) у другом мечу финалне серије на Западу НБА лиге, а меч је обележио… »
Ирвинг о Дончићу: Постаје најбољи свих времена ВИДЕО
Б92 25.05.2024
Кошаркаш Далас Маверикса Кајри Ирвинг је имао речи хвале о словеначком репрезентативцу Луки Дончићу. Далас Маверикси су савладали Минесота Тимбервулвсе са 109:108 и тако направили други брејк у финалу Запада НБА лиге. Одлучујући… »
Дончић прозвао гобера и до суза насмејао о'нила! Шек поставио питање, па "пукао" од смеха кад је чуо Лукин одговор (видео)
Курир 25.05.2024
Фантастични Лука Дончић је водио Далас до друге победе у полуфиналу Западне конференције. Екипа из Тексаса сада има предност од два тријумфа против Минесоте, а оба су забележена на гостујућем терену. Другу утакмицу је, поред… »
Вести дана »
Лопандић: Вучић прича о ЕУ, а летос је ишао у Москву и Пекинг - тако се не отварају кластери
Радио 021 пре 5 минутајош 48 повезаних
НБС потврђује стабилност девизног тржишта упркос сезонском порасту потражње за евром
Наслови.аи пре 35 минутајош 34 повезане
Ево каква је атмосфера у менаџменту НИС-а: Шта се дешава у компанији којој под санкцијама прети блокада платног промета
Курир пре 1 сатјош 30 повезаних