Povezane vesti

VIDEO Znao je šta ih čeka kad je Dončić uzeo loptu: Izraz lica čoveka koji je „uništio“ Denver postao viralan na…

VIDEO Znao je šta ih čeka kad je Dončić uzeo loptu: Izraz lica čoveka koji je „uništio“ Denver postao viralan na…

Nova 25.05.2024
Košarkaši Dalas Maveriksa pobedili su Minesotu Timbervulvs u prva dva meča finala Zapada u NBA ligi, a drugi je rešen sa 109:108. Oba puta je Dalas izlazio na kraj sa „vukovima“ zahvaljujući ponajviše Luki Dončiću, ali su svoje role imali i… »
''Postaje najbolji svih vremena, Zadivljen sam'' Kajri Irving o Luki Dončiću

''Postaje najbolji svih vremena, Zadivljen sam'' Kajri Irving o Luki Dončiću

Večernje novosti 25.05.2024
Dalas Maveriksi su savladali Minesota Timbervulvse sa 109:108 i tako napravili drugi brejk i sada su na samo dva koraka od finala NBA lige. Foto: AP - Zadivljen sam. Ja tu reč ne koristim olako. Mislim da je odgovorio. Kada je Luka prvi put ušao u ligu… »
Dončić „trojkom” smlatio Minesotu (foto, video)

Dončić „trojkom” smlatio Minesotu (foto, video)

Sportski žurnal 25.05.2024
Zvezda Dalasa tripl-dablom i košem tri sekunde pre kraja kumovao drugoj pobedi. Košarkaši Dalasa pobedili su kao gosti Minesotu sa 109:108 i poveli sa 2:0 u finalu plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige. Pobedonosni koš je postigao Luka Dončić… »
(Video) Dončić nestvarnom trojkom razbucao Gobera Šutem preko gorostasa doneo Dalasu novi brejk!

(Video) Dončić nestvarnom trojkom razbucao Gobera Šutem preko gorostasa doneo Dalasu novi brejk!

Dnevnik 25.05.2024
​​​​​​​Košarkaši Dalas Maveriksa napravili su i drugi brejk protiv Minrsota Timbervulvsa u finalu Zapadne konferencije NBA lige. Slovenački košarkaš Luka Dončić doneo je pobedu svom timu trojkom preko rudija Gobera na četiri sekunde… »
Edvards posle 0-2 protiv Dalasa: "Niko ne paniči"

Edvards posle 0-2 protiv Dalasa: "Niko ne paniči"

B92 25.05.2024
Košarkaš Minesota Timbervulsa Entoni Edvards je inzeo utiske posle poraza od Dalas Maveriksa. Dalas vodi sa 2:0 u seriju u finalu Zapada NBA lige. Maveriksi su slavili u oba meča u Minesoti, a drugi su dobili pogotkom Luke Dončića uz zvuk sirene… »
Dončić prozvao gobera i do suza nasmejao o'nila! Šek postavio pitanje, pa "pukao" od smeha kad je čuo Lukin odgovor (video)

Dončić prozvao gobera i do suza nasmejao o'nila! Šek postavio pitanje, pa "pukao" od smeha kad je čuo Lukin odgovor (video)

Kurir 25.05.2024
Fantastični Luka Dončić je vodio Dalas do druge pobede u polufinalu Zapadne konferencije. Ekipa iz Teksasa sada ima prednost od dva trijumfa protiv Minesote, a oba su zabeležena na gostujućem terenu. Drugu utakmicu je, pored Dončićeve trojke za… »
Irving o Dončiću: Postaje najbolji svih vremena VIDEO

Irving o Dončiću: Postaje najbolji svih vremena VIDEO

B92 25.05.2024
Košarkaš Dalas Maveriksa Kajri Irving je imao reči hvale o slovenačkom reprezentativcu Luki Dončiću. Dalas Maveriksi su savladali Minesota Timbervulvse sa 109:108 i tako napravili drugi brejk u finalu Zapada NBA lige. Odlučujući momenat je pao u… »
Šekil umirao od smeha zbog luke: Dončić u studiju prepričao kako je pobedio Gobera! (video)

Šekil umirao od smeha zbog luke: Dončić u studiju prepričao kako je pobedio Gobera! (video)

Mondo 25.05.2024
Slovenački košarkaš Luka Dončić nasmejao Šekila O'Nila. Slovenački košarkaš Luka Dončić nasmejao Šekila O'Nila. Košarkaši Dalasa savladali su Minesotu (109:108) u drugom meču finalne serije na Zapadu NBA lige, a meč je obeležio Luka… »

Vesti dana »