Povezane vesti
"Jedva smo čekali ovaj trenutak": Pesma i smeh odjekivali centrom Čačka FOTO
B92 25.05.2024
Juče tokom popodnevnih sati centar Čačka bio je najveselije mesto u gradu, a razlog tome su maturanti Gimnazije koji su uz muziku i igru, ali pre svega uz dobro raspoloženje proslavljali završetak školske godine i srednjeg obrazovanja. "Koliko smo… »
Fenomenalne slike iz Čačka: Maturanti Gimnazije uz sjajnu žurku slavili kraj srednje, maturski ples zakazan za večeras u 18…
Glas Zapadne Srbije 25.05.2024
Čačak - Tokom popodnevnih sati juče je centar Čačka bio je najveselije mesto u gradu, a razlog tome su maturanti Gimnazije koji su uz muziku i igru, ali pre svega uz dobro raspoloženje proslavljali završetak školske godine i srednjeg obrazovanja… »
"Kad budem otišla u Beograd biće mi drago da se uvek setim svega": Maturanti iz Vranja ispratili poslednji školski dan…
Kurir 25.05.2024
Još jedna generacija vranjskih gimnazijalaca uz muziku i igru upriličila je poslednji dan srednjoškolskog obrazovanja. Fešta učenika koji su rođeni 2005. godine započeta je na sportskim terenima Gimnazije "Bora Stanković" u Vranju. Među… »
Vesti dana »
Braća Aleksa i Dušan: Ispunjenje sna i neopisiva sreća (VIDEO)
Sport klub pre 15 minutajoš 6 povezanih
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Obradović ljut posle novinarskog pitanja: „Neću da objašnjavam nikome ko sam i šta sam“
Danas pre 7 satijoš 2 povezane