Povezane vesti
Pozovite broj 11-0-11 i lakše prijavite problem u Beogradu! Dobićete odgovor u najkraćem roku: Šapić o novom servisnom centru…
Kurir 25.05.2024
„Halo, je li to Infostan? Nije? Našao sam ovaj broj na internetu... ", „Molim vas, treba mi hitno inspekcija! Ne znam koja je nadležna, zar to nije kod vas?" Ovakva pitanja Beograđani mogu da zaborave, jer je telefonskim „lutanjima" od jedne do druge… »
Lakše prijavljivanje i brže rešavanje problema u Beogradu: Pozovite broj 11-0-11 i dobićete odgovor u najkraćem roku
Mondo 25.05.2024
„Halo, je li to Infostan? Nije? Našao sam ovaj broj na internetu... ", „Molim vas, treba mi hitno inspekcija! Ne znam koja je nadležna, zar to nije kod vas?" Ovakva pitanja Beograđani mogu da zaborave, jer je telefonskim „lutanjima" prošle godine došao… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za 18. jun: Sunčano i toplo, mestimično oblačno na jugu Srbije
Beta pre 17 minutajoš 17 povezanih

Hapšenja u Beogradu: „Palo“ više od 20 vlasnika firmi, „oprali“ stotine miliona dinara
Nova pre 17 minutajoš 22 povezane

Izraelska vojska objavila da je pogodila pogone za proizvodnju centrifuga za uranijum u Iranu
N1 Info pre 7 minutajoš 31 povezana

Saslušanje predsednika Srpske liste pred sudom u Prištini odloženo na ''neodređeno vreme''
Insajder pre 1 satjoš 6 povezanih