Povezane vesti
"Mrzela sam mamu jer me vraćala u siromaštvo": Naša folkerka odrasla u bedi, a sada ima kompleks i bazen sa svojim inicijalima…
Blic 25.05.2024
Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš žive u kompleksu na periferiji Beograda, a dvorište su uredili po svom ukusu - nezaobilazan detalj je i bazen gde su njihovi inicijali. Zorica Brunclik preko 40 godina deo je javne scene Srbije. Njen suprug… »
"Zaintrigirala me je njegova slika, a kada sam ga videla uživo..." Naša pevačica je pre 16 godina upoznala muža preko fejsbuka…
Blic 25.05.2024
Pevačica Ivana Selakov ne voli da eksponira svoj privatan život, a iako svaki slobodan trenutak provodi sa porodicom, malo ko zna kako izgleda njen partner sa kojim ima ćerkicu Krunu. Više od decenije uživa u ljubavi sa Peđom, a ono što je zanimljivo… »
Vesti dana »
Uprkos objavljenom primirju nastavljeno bombardovanje na Bliskom istoku
Vreme pre 1 satjoš 51 povezana
Od najave totalnog uništenja do neočekivanog mira: Šta se dogodilo tokom dramatične noći na Bliskom istoku
Mondo pre 47 minutajoš 27 povezanih
(Foto) Prve slike sa mesta ubistva u Surčinu: Nemanja ubio muškarca, pa telo prekrio krevetom! Ukrao mu auto i zakucao se u betonski krst! (Foto)
Blic pre 27 minutajoš 27 povezanih
Dogovor Amerike i Irana o primirju i otvaranju Ormuskog moreuza
BBC News pre 22 minutajoš 109 povezanih
Posle toplog talasa stiže zahlađenje: Jutarnji mrazevi sa temperaturom u minusu
NIN pre 42 minutajoš 28 povezanih