Повезане вести

Митровић хвалио Енглезе: Они су једни од главних фаворита за освајање Европског првенства

Митровић хвалио Енглезе: Они су једни од главних фаворита за освајање Европског првенства

Еуроневс 25.05.2024
Српски фудбалски репрезентативац Александар Митровић оценио је да је Енглеска један од главних фаворита за освајање Европског првенства. Србија ће на Европском првенству играти у групи Ц, у којој су осим Енглеске још Данска и… »
Митровић отворио душу енглезима: „Морао сам да напустим своју земљу врло рано“ (видео)

Митровић отворио душу енглезима: „Морао сам да напустим своју земљу врло рано“ (видео)

Хот спорт 25.05.2024
Говорио је и о животу у Саудијској Арабији, као и Европском првенству Александар Митровић завршава своју изузетно успешну сезону у Ал Хилалу и полако је време да се баци на репрезентативне обавезе, с обзиром са ускоро почиње… »
Митровић о дуелу са Енглезима: "Не постоји тежа утакмица на ЕП" ВИДЕО

Митровић о дуелу са Енглезима: "Не постоји тежа утакмица на ЕП" ВИДЕО

Б92 25.05.2024
Српски фудбалер Александар Митровић је говорио за британске медије, дотакао се репрезентације и дуела са Енглеском на ЕУРО. Енглеска је један од фаворита за највиши могући пласман на Европском првенству. Митровић сматра да је то… »
Митровић Енглезима говорио о ЕУРО: "Није могло теже од Енглеске! Живот у Арабији? Сунце!"

Митровић Енглезима говорио о ЕУРО: "Није могло теже од Енглеске! Живот у Арабији? Сунце!"

Спортске.нет 25.05.2024
Један од адута наше репрезентације Александар Митровић изнео је своја очекивања пред овај дуел у разговору са енглеским Скај спортом. "Тешко да постоји тежа утакмица на Европском првенству. За мене Енглеска је, ако не најбољи… »

Вести дана »