Povezane vesti
Najpoznatiji srpski momak sa sela posetio luksuzna mesta u Francuskoj: Svidela mu se gorgonzola, ali...
Telegraf 25.05.2024
Domaćini su se potrudili da obiđe sve znamenitosti tog dela Evrope, ali i da proba tamošnje specijalitete. Najpoznatiji dečko sa sela u Srbiji, Luka Crepuljarević iz zlatiborskog Semegnjeva, oduševio je čitav region, ali i sve naše ljude koji… »
Lepa je gorgonzola, ali je najlepši moj domaći sir iz kace Najpoznatiji srpski dečko sa sela posetio luksuzna mesta u…
Dnevnik 25.05.2024
ČAJETINA: Najpoznatiji dečko sa sela u Srbiji, Luka Crepuljarević iz zlatiborskog Semegnjeva, oduševio je čitav region, ali i sve naše ljude koji žive širom planete svojim stavovima, rumenim obrazima i širokim osmehom. On je odlučio da se vrati… »
Lepa je gorgonzola, ali je najlepši moj domaći sir iz kace: Najpoznatiji srpski dečko sa sela posetio luksuzna mesta u…
RINA 25.05.2024
Lepa je gorgonzola, ali je najlepši moj domaći sir iz kace: Najpoznatiji srpski dečko sa sela posetio luksuzna mesta u Francuskoj, ipak Luki najlepše njegovo Semegnjevo (FOTO) Čajetina - Najpoznatiji dečko sa sela u Srbiji, Luka Crepuljarević iz… »
Vesti dana »
Srpska lista osudila „uništenje“ kanala Ibar-Lepenac, zahteva istragu Kfora i Euleksa
Danas pre 1 satjoš 6 povezanih
Zelenski spreman za primirje ako Ukrajina uđe u NATO s teritorijom koju sada kontroliše
Danas pre 5 satijoš 3 povezane
Petrušev načeo, Teodosić nastavio, Dobrić dovršio: Bajern u „Areni“ prošao kao Štutgart na „Marakani“
Danas pre 1 satjoš 3 povezane
Razrešene Jelena Tanasković i Anita Dimoski nakon hapšenja zbog urušavanja nadstrešnice
Danas pre 4 satijoš 1 povezana