Povezane vesti
Nadal: Moj poslednji Rolan Garos, možda
Sportski žurnal 25.05.2024
Španski teniser zagonetan u odgovoru na pitanje o penzionisanju. Novinari na Rolan Garosu su upitali Rafaela Nadala da li je ovo njegovo poslednje pojavljivanje na pariskoj šljaci, on uz osmeh odgovorio: - Nemojte to da pretpostavljate, velika je šansa… »
Kraj na Pragu: Nadal o poslednjem učešću na Rolan garosu? Ne mogu da garantujem, dajte mi mesec, dva
Dnevnik 25.05.2024
Španski teniser Rafael Nadal izjavio je u Parizu da postoji velika šansa da će predstojeći Rolan Garos biti poslednji na kojem će učestvovati, ali da nije 100 odsto siguran. Nemojte to da pretpostavljate", rekao je Nadal uz osmeh odgovarajući na pitanje… »
Nadal: Velika je šansa da je ovo moj poslednji Rolan Garos
Radio sto plus 25.05.2024
“Nemojte to da pretpostavljate”, rekao je Nadal uz osmeh odgovarajući na pitanje da li je odlučio da će ovo biti njegov poslednji Rolan Garos, s obzirom da svi tako pretpostavljaju. “Velika je šansa će ovo biti moj poslednji Rolan Garos. Ali ako moram da… »
Nadal opet šokirao svet: Ovo možda nije moj poslednji RG, igrao sam "Parcheesi" kad sam čuo da idem na Zvereva
Telegraf 25.05.2024
Španac ponovo daje dvosmislene izjave. Španski teniser Rafael Nadal odradio je jedan od dva treninga na terenima Rolan Garosa, da bi nedugo zatim održao konferenciju za medije pred meč protiv Aleksandera Zvereva u 1. kolu! Tom prilikom rafa je rekao da… »
Vesti dana »

Srbija na prekretnici - šta dalje? Antonijević: Odgovornost za propuštanje ove prilike je na onome ko dijalog odbija
Euronews pre 3 satajoš 90 povezanih

Izrael planira ofanzivu u Gazi dok UN potvrđuju glad i humanitarnu krizu u enklavi
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 64 povezane

Građane Beograda u protesnoj šetnji kordoni policije sprečili da priđu zgradi RTS
Beta pre 1 satjoš 16 povezanih

Pljuskovi sa grmljavinom i gradom počinju uskoro širom Srbije: Novo upozorenje RHMZ, na udaru i Beograd
Mondo pre 2 satajoš 71 povezana

Desetkovani Grci srušili Italijane, revanš za pet dana: Fontekio raspucan, Adetokumbo odmarao
Mondo pre 1 satjoš 52 povezane