Povezane vesti
Cifra je ogromna Evo koliko novca je Miki Đuričić po rijalitijima: Za jednu reklamu uzeo 30.000 €, mesečno zarađivao po…
Kurir 25.05.2024
Miki Đuričić godinama se takmičio u rijaliti šou programima, a kako je jednom prilikom otkrio tokom takmičenja je zaradio čak pola miliona evra. Naime, Mikija Đuričića je javnost upoznala 2006. godine kada je učestvovao u "Velikom bratu" gde je… »
„Za samo jednu reklamu uzeo sam 30.000 evra“ poznato koliko je miki đuričić zarađivao od rijalitija; Novac mu nikada…
Dnevnik 25.05.2024
Đuričić se u javnosti prvi put pojavio 2006. godine kada je učestvovao u "Velikom bratu", a njegova popularnost nije splasnula sve do danas. - Od 2006, pa do danas, zaradio sam čak pola miliona evra. Sve sam potrošio na život... Nisu te pare bile… »
Cifra je ogromna: Evo koliko novca je Miki Đuričić zaradio tokom boravka u rijalitiju: Za jednu reklamu uzeo 30.000 evra…
Blic 25.05.2024
Miki Đuričić godinama unazad se takmičio u rijaliti šou programima, a kako je jednom prilikom otkrio tokom takmičenja je zaradio čak pola miliona evra. Naime, Mikija Đuričića je javnost upoznala 2006. godine kada je učestvovao u "Velikom bratu"… »
Vesti dana »
Crvena zvezda ubedljivo pobedila Štutgart i napravila korak ka plasmanu u drugu fazu Lige šampiona
Danas pre 7 satijoš 11 povezanih
Blokirana zgrada suda u Novom Sadu: Poslanici i odbornici ispred ograde, stepenice ograđene, zgradu obezbeđuju policija i Žandarmerija (foto, video)
Blic pre 5 minutajoš 6 povezanih
Sad: pozivaju Ukrajinu da smanji starosnu granicu za služenje vojnog roka na 18 godina
Blic pre 3 satajoš 6 povezanih
Izraelski udari na severu Gaze; nova hapšenja Palestinaca na Zapadnoj obali; IDF uveo policijski čas za južni Liban
RTS pre 29 minutajoš 8 povezanih
Žena pobednika "montesonga" bila je Viktorijin anđeo u 44.: godini izgleda nerealno, a ovako izgleda kad se skine
Blic pre 41 minutajoš 6 povezanih