Повезане вести

"Умро је, а није сазнао..." Диди Џеј се огласила за Курир: Певачица открила болне детаље о односу са оцем

"Умро је, а није сазнао..." Диди Џеј се огласила за Курир: Певачица открила болне детаље о односу са оцем

Курир 25.05.2024
Дијана Роквић, познатија као Диди Џеј, остала је без оца. Она је на свом Инстаграму поделила слику са гробља, на коме се види рака и мноштво венаца и букета цвећа, док се на крстачи види име Славко, како се и зове певачицин… »
Туга у дому наше познате певачице: Њен отац изгубио животну битку, поделила потресну слику са гробља

Туга у дому наше познате певачице: Њен отац изгубио животну битку, поделила потресну слику са гробља

Телеграф 25.05.2024
Много јој је тешко. Певачица Диди Џеј, односно Дијана Јанковићје изгубила оца. Она је на свом Инстаграму поделила слику са Новог бежанијског гробља уз емотиконе сломљеног срца и руку које се моле. На фотографији се види се… »
Огромна туга у дому Диди Џеј! Певачици преминуо отац: Објавила слику са гробља, сцена тера сузе на очи: Много ми је тешко!…

Огромна туга у дому Диди Џеј! Певачици преминуо отац: Објавила слику са гробља, сцена тера сузе на очи: Много ми је тешко!…

Курир 25.05.2024
Дијана Роквић, познатија као Диди Џеј, остала је без оца. Она је на свом Инстаграму поделила слику са Новог бежанијског гробља, на коме се види рака и мноштво венаца и букета цвећа, док се на крстачи види име Славко, како се и… »
Туга у дому Диди Јанковић: Певачици умро отац, потпуно сломљена: "Много ми је тешко"

Туга у дому Диди Јанковић: Певачици умро отац, потпуно сломљена: "Много ми је тешко"

Блиц 25.05.2024
Певачици Дијани Јанковић, познатијој као Диди Ј, је преминуо отац, а данас је одржана сахрана. Диди је, наиме, тужне вести поделила на свом Инстаграму уз емотикон сломљеног срца и рука које се моле. Пријатељи, породица и колеге… »

Вести дана »