Повезане вести

Испливала приватна преписка Душка Тошића и Северине: Певачица све открила јавно!

Испливала приватна преписка Душка Тошића и Северине: Певачица све открила јавно!

Стори 25.05.2024
Преписка Душка Тошића и Северине угледала светлост дана. Наиме, фудбалски ас се обратио певачици на Инстаграму. - Како си, Севе? У Београду си? Па упознаћемо се, негде на кафи! Ради ли се? Хаха, па морам почети од нечег. Нисам… »
Шта ће бити након Северине?! Сви детаљи љубавне приче јк и Душка: Обигравао је око ње, а године му је сазнала на интернету…

Шта ће бити након Северине?! Сви детаљи љубавне приче јк и Душка: Обигравао је око ње, а године му је сазнала на интернету…

Курир 25.05.2024
Поп дива Јелена Карлеуша и бивши фудбалер Душко Тошић протеклих година често су били тема јавности због ситуације у браку, а сада су поново у центру пажње након што су процуриле приватне преписке Душка Тошића и Северине. Поруке… »
„Једи тај СНС сендвич и не помињи ми сина никад више“: Брутална порука Северине Јелени Карлеуши

„Једи тај СНС сендвич и не помињи ми сина никад више“: Брутална порука Северине Јелени Карлеуши

Нова 25.05.2024
Након што се Јелена Карлеуша пре неколико дана обрушила на Северину због њених изјава о Сребреници, сада је стигао одговор од хрватске певачице - и то у виду порука које јој је слао Душко Тошић, Карлеушин супруг. И све то је… »
"Ништа везано за Душка ме више не интересује" Карлеуша се поново огласила након скандала са Северином и Тошићем!

"Ништа везано за Душка ме више не интересује" Карлеуша се поново огласила након скандала са Северином и Тошићем!

Мондо 25.05.2024
Јелена Карлеуша реаговала због наводне интимне преписке која је процурила у јавност. Јелена Карлеуша реаговала због наводне интимне преписке која је процурила у јавност Јелена Карлеуша поново се огласила након што је процурила… »
Огласила се Јелена Карлеуша после целог скандала са Душком и Северином: Послала кратку и бруталну поруку

Огласила се Јелена Карлеуша после целог скандала са Душком и Северином: Послала кратку и бруталну поруку

Телеграф 25.05.2024
Јелена Карлеуша јавно је осудила изјаве хрватске певачице на тему Сребренице. Скандал који је избио између Јелене Карлеуше и Северине Вучковић у који је уплетен и Душко Тошић никог није оставио равнодушним. У јеку целе приче, поп… »
Душко у Турској, ево шта је Карлеуша ради после "окршаја" са Северином: Почастила се, на руци 62 хиљаде евра

Душко у Турској, ево шта је Карлеуша ради после "окршаја" са Северином: Почастила се, на руци 62 хиљаде евра

Телеграф 25.05.2024
Ова преписка и "фајт" са Северином нису много уздрмале диву. Јелена Карлеуша јавно је осудила изјаве Северине Вучковић на тему Сребренице. Хрватска певачица је дала интервјуу током боравка у Сарајеву, да би се Јелени путем… »

Вести дана »