Povezane vesti

Isplivala privatna prepiska Duška Tošića i Severine: Pevačica sve otkrila javno!

Isplivala privatna prepiska Duška Tošića i Severine: Pevačica sve otkrila javno!

Story 25.05.2024
Prepiska Duška Tošića i Severine ugledala svetlost dana. Naime, fudbalski as se obratio pevačici na Instagramu. - Kako si, Seve? U Beogradu si? Pa upoznaćemo se, negde na kafi! Radi li se? Haha, pa moram početi od nečeg. Nisam baš kreativan, je l' -… »
Šta će biti nakon Severine?! Svi detalji ljubavne priče jk i Duška: Obigravao je oko nje, a godine mu je saznala na internetu…

Šta će biti nakon Severine?! Svi detalji ljubavne priče jk i Duška: Obigravao je oko nje, a godine mu je saznala na internetu…

Kurir 25.05.2024
Pop diva Jelena Karleuša i bivši fudbaler Duško Tošić proteklih godina često su bili tema javnosti zbog situacije u braku, a sada su ponovo u centru pažnje nakon što su procurile privatne prepiske Duška Tošića i Severine. Poruke koju su razmenili njen i… »
„Jedi taj SNS sendvič i ne pominji mi sina nikad više“: Brutalna poruka Severine Jeleni Karleuši

„Jedi taj SNS sendvič i ne pominji mi sina nikad više“: Brutalna poruka Severine Jeleni Karleuši

Nova 25.05.2024
Nakon što se Jelena Karleuša pre nekoliko dana obrušila na Severinu zbog njenih izjava o Srebrenici, sada je stigao odgovor od hrvatske pevačice - i to u vidu poruka koje joj je slao Duško Tošić, Karleušin suprug. I sve to je objavila Jelena na svom… »
"Ništa vezano za Duška me više ne interesuje" Karleuša se ponovo oglasila nakon skandala sa Severinom i Tošićem!

"Ništa vezano za Duška me više ne interesuje" Karleuša se ponovo oglasila nakon skandala sa Severinom i Tošićem!

Mondo 25.05.2024
Jelena Karleuša reagovala zbog navodne intimne prepiske koja je procurila u javnost. Jelena Karleuša reagovala zbog navodne intimne prepiske koja je procurila u javnost Jelena Karleuša ponovo se oglasila nakon što je procurila privatna prepiska njenog… »
Oglasila se Jelena Karleuša posle celog skandala sa Duškom i Severinom: Poslala kratku i brutalnu poruku

Oglasila se Jelena Karleuša posle celog skandala sa Duškom i Severinom: Poslala kratku i brutalnu poruku

Telegraf 25.05.2024
Jelena Karleuša javno je osudila izjave hrvatske pevačice na temu Srebrenice. Skandal koji je izbio između Jelene Karleuše i Severine Vučković u koji je upleten i Duško Tošić nikog nije ostavio ravnodušnim. U jeku cele priče, pop diva se oglasila i rekla… »
Duško u Turskoj, evo šta je Karleuša radi posle "okršaja" sa Severinom: Počastila se, na ruci 62 hiljade evra

Duško u Turskoj, evo šta je Karleuša radi posle "okršaja" sa Severinom: Počastila se, na ruci 62 hiljade evra

Telegraf 25.05.2024
Ova prepiska i "fajt" sa Severinom nisu mnogo uzdrmale divu. Jelena Karleuša javno je osudila izjave Severine Vučković na temu Srebrenice. Hrvatska pevačica je dala intervjuu tokom boravka u Sarajevu, da bi se Jeleni putem Instagrama obratila šokantnom… »

Vesti dana »