Povezane vesti
„Iznenada nas je napustio baš na dan kada sam stigao“: Nikolu Rokvića nakon dolaska na Eginu sačekala tužna vest VIDEO
Nova 25.05.2024
Pevač Nikola Rokvić je nedavno, nakon hodočašća dugog 31 dan, stigao u Eginu, a njegovo putovanje bilo je humanitarnog karaktera, te je za siromašnu, nezbrinutu i talentovanu decu sakupio 31 milion dinara do sada. Njega je kod manastira Svetog Nektarija… »
Rokvić po dolasku na Eginu saznao tragičnu vest: "Iznenada nas je napustio, duša moja, baš kada sam stigao..."
Telegraf 25.05.2024
"Večna ti slava brate moj dobri", poručio je pevač. Pevač Nikola Rokvić uspešno je završio svoju misiju i nakon mesec dana hodočašća stigao u manastir Svetog Nektarija Eginskog u Grčkoj, gde se poklonio njegovim moštima. Na cilju ga je sačekala porodica… »
Vesti dana »
Đurić: Članice EU da uzmu u obzir da je EK peti put preporučila otvaranje Klastera 3
NIN pre 14 minutajoš 21 povezana
Cenovnici trgovinskih lanaca u Srbiji sedmično će se objavljivati na Portalu otvorenih podataka
Nova ekonomija pre 29 minutajoš 17 povezanih
Srbija će biti druga Švajcarska kad se reši to pitanje! Građani o legalizaciji: Ranije je postupak bio sačuvaj, Bože! Sad je sve olakšano (video)
Alo pre 1 satjoš 30 povezanih
Građanske slobode "pod represijom": Srbija dospela u rang Gruzije, Zimbabvea, Pakistana i El Salvadora
Radio 021 pre 2 satajoš 14 povezanih