Povezane vesti
Ostavio suprugu zbog njene najbolje drugarice: Ljubavna priča ovog slavnog para pomera sve granice, a ovo kažu za njihovu decu…
Kurir 25.05.2024
Muzičar Sting i njegova supruga Trudi Stajler prošetli su crvenim tepihom na premijeri filma 'Parthenope' na 77. filmskom festivalu u Cannesu. Zajedno su više od 30 godina, a o njihovim ljubavnim počecima govori se i danas. Naime, Sting i Trudi upoznali… »
Maznula muža svojoj najboljoj drugarici, a on tvrdi da je to bila ljubav na prvi pogled: I posle 30 godina gore od strasti…
Kurir 25.05.2024
Britanska rok zvezda Sting i njegova supruga Trudi Stajler prisustvovali su premijeri filma "Parthenope" na 77. Kanskom festivalu. Sting i njegova supruga su prošetali crvenim tepihom u Kanu. A poznati par i posle 30 godina ljubavi privlači veliku… »
Vesti dana »
"Spremaju se masovni udari" Zelenski traži hitnu vojnu pomoć: "Imamo informacije..."
Blic pre 11 satijoš 6 povezanih
"Nije 24 loš broj, ali mi se sviđaju moje šanse u Australiji": Đokoviću zasmetalo jedno pitanje na konferenciji
Mondo pre 32 minutajoš 5 povezanih
"Mandićevo isključenje kontroverzno - znam ga, želi da dokaže svom narodu da mu je žao"
B92 pre 8 minutajoš 6 povezanih
Evropljani imaju poluge i o tome se razmatra širom kontinenta: Da li je trenutak da se uzvrati Trampu?
Danas pre 13 satijoš 1 povezana