Povezane vesti
Prošao najteže borbe protiv terorista OVK, ranjen tek kad je došao kući: "Ove će noge opet da obuju vojničke čizme"
Kurir 25.05.2024
Dejan Tasković, zamenik načelnika Regionalnog centra granične policije ka Severnoj Makedoniji, pre 25 godina tokom NATO bombardovanja SRJ, imao je neverovatnu nesreću, ali i još čudesniju sreću, posle ranjavanja i tokom oporavka. Nakon dolaska sa Kosova… »
Dok se ranjena potkolenica jedva držala tetivom, izgovorio sam: “Ove će noge opet da obuju vojničke čizme!”
Telegraf 25.05.2024
Uprkos neverovatnim bolovima, kroz glavu mi je samo prolazila misao da moram da izdržim, kako ne bi ostao bez noge, toga sam se najviše plašio. Dejan Tasković, zamenik načelnika Regionalnog centra granične policije ka Severnoj Makedoniji, pre 25 godina… »
Vesti dana »

Jedna osoba pronađena u besvesnom stanju: Detalji stravične eksplozije u Kosovskoj: "Mislili smo da je pucnjava, zaključali smo se od straha!" (foto, video)
Blic pre 0 minutajoš 13 povezanih

(Video) "Zahvalan na toploj dobrodošlici i izuzetnom gostoprimstvu": Predsednik Vučić gost na večeri koju priređuju danski kralj i kraljica
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Oktobar tek počeo, a vreme kao usred zime: Kako da bezbedno vozimo sa letnjim gumama ili treba da ih što pre menjamo za zimske
Blic pre 15 minutajoš 1 povezana

Vremenska prognoza za četvrtak, 2. oktobar: Oblačno i hladno sa kišom, na planinama sneg
Beta pre 3 satajoš 2 povezane

Narodno pozorište u Beogradu ustaje protiv Pravilnika – 3. oktobra štrajk upozorenja
Danas pre 5 satijoš 1 povezana