Povezane vesti
"Pre 20 godina sam spakovala kofere i otišla da budem najbolja": Marija Šerifović dirljivim rečima otpočela koncert u…
Blic 25.05.2024
Marija Šerifović večeras održava prvi solistički koncert u rodnom Kragujevcu, a kada je izašla na binu publika je dočekala gromoglasnim aplauzom. Marija Šerifović otpočela je koncert emotivnim rečima: - Dobro veče moji Kragujevčani. Pre 20 godina sam… »
"Detinjstvo u 40ak kvadrata i baka koja me očuvala": Marija Šerifović nikada emotivnija pred koncert u svom rodnom gradu…
Blic 25.05.2024
Marija Šerifović večeras održava solistički koncert u rodnom Kragujevcu, a pred izlazak na binu za "Blic" je otkrila kakve uspomene nosi iz ovog mesta. - Pre 20 godina sam počela da pevam, a sada imam prvi veliki solistički koncert. Mislim da sam za ovih… »
Vesti dana »

Kolaps na Preševu Srbi zaglavljeni satima, kolona bez kraja, put ka Grčkoj postao noćna mora! (foto)
Alo pre 1 satjoš 16 povezanih

Ovo su glavni ciljevi izraela protiv Irana, ministar dramatično upozorio: "Nećemo se smiriti dok ne eliminišemo..."
Kurir pre 1 satjoš 22 povezane

Veliki požari na hrvatskom primorju, sumnja se da su podmetnuti
BBC News pre 10 minutajoš 25 povezanih

Viši sud u Zaječaru poništio rešenje GIK-a kojim se odbijaju prigovori opozicije
RTS pre 1 satjoš 13 povezanih