Povezane vesti
"Pre 20 godina sam spakovala kofere i otišla da budem najbolja": Marija Šerifović dirljivim rečima otpočela koncert u…
Blic 25.05.2024
Marija Šerifović večeras održava prvi solistički koncert u rodnom Kragujevcu, a kada je izašla na binu publika je dočekala gromoglasnim aplauzom. Marija Šerifović otpočela je koncert emotivnim rečima: - Dobro veče moji Kragujevčani. Pre 20 godina sam… »
"Detinjstvo u 40ak kvadrata i baka koja me očuvala": Marija Šerifović nikada emotivnija pred koncert u svom rodnom gradu…
Blic 25.05.2024
Marija Šerifović večeras održava solistički koncert u rodnom Kragujevcu, a pred izlazak na binu za "Blic" je otkrila kakve uspomene nosi iz ovog mesta. - Pre 20 godina sam počela da pevam, a sada imam prvi veliki solistički koncert. Mislim da sam za ovih… »
Vesti dana »

Snažan zemljotres u Turskoj! Potres jačine 6,1 stepeni po Rihteru, udar se osetio u Istanbulu! (video)
Kurir pre 1 satjoš 23 povezane

Napeto u Novom Sadu: Dve grupe građana se sukobile zbog iscrtavanja srpske zastave po zgradama (video)
Blic pre 26 minutajoš 35 povezanih

Košarkaši Srbije oborili rekord protiv Kipra – ovakva dominacija nikad pre nije viđena
Nova pre 1 satjoš 40 povezanih

Samit Trampa i Putina na Aljasci: diplomatski napori, izazovi i zahtevi za učešćem Ukrajine
Naslovi.ai pre 51 minutajoš 62 povezane