Povezane vesti
"Kad mi kaže da sam luda, a ja..." Svi bruje o Dušku i Severini, jk sada poslala brutalnu poruku
Mondo 26.05.2024
Jelena Karleuša podelila snimak sa oštrom porukom na svom Instagramu. Jelena Karleuša podelila snimak sa oštrom porukom na svom Instagramu. Prepiska Duška Tošića, bivšeg fudbalera i još uvek zakonitog supruga Jelene Karleuše, sa hrvatskom… »
"KULIRA, A OVAMO MU ODGOVORILA NA SVAKU PORUKU!" Severinina prepiska sa Duškom Tošićem usijala mreže!
Mondo 26.05.2024
Jedni prozivaju pevačicu, drugi fudbalera... Jedni prozivaju pevačicu, drugi fudbalera... Prepiska Duška Tošića, bivšeg fudbalera i još uvek zakonitog supruga Jelene Karleuše, sa hrvatskom pevačicom Severinom jedna je od glavnih tema na… »
"Mi nismo u tim odnosima 5 godina" Svi bruje o skandalu sa Severinom, a ovako je počela ljubav Duška i Jelene
Mondo 26.05.2024
Pevačica se juče oglasila povodom prepiske Duška Tošića i Severine Vučković. Pevačica se juče oglasila povodom prepiske Duška Tošića i Severine Vučković Pevačica Jelena Karleuša juče je napravila pometnju na društvenoj mreži Fejsbuk, na… »
Prepiska Tošića i Severine izazvala "buru" na mrežama! Evo šta ljudi komentarišu: "Ne kulira ga ona, nego..."
Telegraf 26.05.2024
Ljudi na društvenoj mreži X (bivšem Tviteru) komentarišu prepisku, a pojedini navode da im deluje da postoje određene "rupe" u porukama. Prepiska fudbalera Duška Tošića i pevačice Severine jedna je od glavnih tema na društvenoj mreži X, u… »
Vesti dana »
Šestorica policajaca suspendovana jer nisu reagovali na uništavanje murala u Severnoj Mitrovici
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Mile Kekin: Ako se svi pristojni ljudi povuku – jedina je opcija jednoumlje, diktatura
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Savo Manojlović: Vučić glavni kreator incidenata, želi da sakrije korupciju od 65 miliona evra
Danas pre 9 satijoš 1 povezana