Повезане вести
"Кад ми каже да сам луда, а ја..." Сви брује о Душку и Северини, јк сада послала бруталну поруку
Мондо 26.05.2024
Јелена Карлеуша поделила снимак са оштром поруком на свом Инстаграму. Јелена Карлеуша поделила снимак са оштром поруком на свом Инстаграму. Преписка Душка Тошића, бившег фудбалера и још увек законитог супруга Јелене Карлеуше, са… »
"КУЛИРА, А ОВАМО МУ ОДГОВОРИЛА НА СВАКУ ПОРУКУ!" Северинина преписка са Душком Тошићем усијала мреже!
Мондо 26.05.2024
Једни прозивају певачицу, други фудбалера... Једни прозивају певачицу, други фудбалера... Преписка Душка Тошића, бившег фудбалера и још увек законитог супруга Јелене Карлеуше, са хрватском певачицом Северином једна је од главних… »
"Ми нисмо у тим односима 5 година" Сви брује о скандалу са Северином, а овако је почела љубав Душка и Јелене
Мондо 26.05.2024
Певачица се јуче огласила поводом преписке Душка Тошића и Северине Вучковић. Певачица се јуче огласила поводом преписке Душка Тошића и Северине Вучковић Певачица Јелена Карлеуша јуче је направила пометњу на друштвеној мрежи… »
Преписка Тошића и Северине изазвала "буру" на мрежама! Ево шта људи коментаришу: "Не кулира га она, него..."
Телеграф 26.05.2024
Људи на друштвеној мрежи КС (бившем Твитеру) коментаришу преписку, а поједини наводе да им делује да постоје одређене "рупе" у порукама. Преписка фудбалера Душка Тошића и певачице Северине једна је од главних тема на друштвеној… »
Вести дана »

Мандић и Кнежевић присуствовали паради, опозиција поручује да је одлука Војске Црне Горе да учествује „срамна“
Данас пре 4 сатијош 1 повезана

Председник изнео бројеве: Колико је људи присуствовало војној паради у Београду, а колико је протестовало
Данас пре 2 сатајош 2 повезане

Званично од данас! Нова накнада за радне визе за САД ступа на снагу: Ево за кога не важе и колико ће коштати
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана