Повезане вести
ЕКСКЛУЗИВНО Хрватски редитељ који је освојио Златну палму у Кану филмом о официру кога су убиле српске паравојне снаге
Нова 26.05.2024
Мислим да је за ову причу коју смо испричали управо ова дужина филма била савршена. И то сам чуо као потврду од гледалаца, да је тих 13 минута идеално искоришћено, каже за Нова.рс Небојша Слијепшевић, редитељ краткометражног… »
Ко је Небојша Слијепчевић, лауреат канске Златне палме: Хрватски редитељ у отпору против зла, нељудскости, фашизма, ћутања……
Данас 26.05.2024
Хоћемо ли, ми који се не слажемо ни с каквом назнаком фашизма, шутјети и гледати у врхове својих ципела? Или ћемо макар приупитати тко сте ви и тко вам даје право да се тако понашате“, као што је то у вагону влака учинио Томо… »
Знате ли како данас изгледа Марија Сердар? Такмичила се у Пинковим звездицама, сад је једва препознају!
Мондо 26.05.2024
Марија се такмичила пре 9 година. Марија се такмичила пре 9 година Марију Сердар јавност је упознала пре скоро девет година када се такмичила у "Пинковим звездицама", где је све одушевила својим талентом. Певачица је током… »
Хрватски филм освојио Златну палму у Кану: Први пут награда отишла у руке комшијама, међу главним улогама и српски глумац…
Блиц 26.05.2024
Филм "Човек који није могао да ћути", редитеља и сценаристе Небојше Слијепчевића и продуцената Катарине Прпић и Данијела Пека (Антиталент), освојио је Златну палму за најбољи краткометражни филм на Филмском фестивалу у Кану… »
Хрватски филм добио Златну палму у Кану
Данас 25.05.2024
„Човјек који није могао шутјети“, редитеља и сценаристе Небојше Слијепчевић освојио је Златну палму за најбољи краткометражни филм на Филмском фестивалу у Кану, сазнаје Индекс хр. У филму играју Горан Богдан, Алексис Маненти… »
Вести дана »
Јокић грубо ударио ривала, па добио неспортску: Ово је била његова реакција ВИДЕО
Нова пре 26 минутајош 38 повезаних
Тешка несрећа на Новом Београду – погинуло троје људи, возач под дејством алкохола изазвао удес
РТС пре 0 минутајош 59 повезаних
Двојица младића повређена ножем у Чачку, један у тешком стању
Нови магазин пре 10 минутајош 13 повезаних