Povezane vesti
"Udala sam se i za dobro i za zlo" prva izjava lune Đogani nakon markovog hapšenja: U tim trenucima...
Kurir 26.05.2024
Luna Đogani progovorila je o problemima kroz koje je prošla sa svojom porodicom, kada je njen suprug uhapšen. Ona je napočetku intervjua govorila o majčinstvu i koliko je majčinstvo promenilo, a onda se dotakla i teme koja u poslednje vreme najviše… »
"Zamisli da smo svi popadali": Anabela iskreno o hapšenju Marika Miljkovića: Gagi se tih dana nije odvajao od Lune, a evo gde…
Blic 26.05.2024
Anabela Atijas nije se oglašavala nakon što je njen zet Marko Mirković priveden, a sada je otkrila da li je pružala podršku svojoj ćerki Luni Đogani u tim trenucima. Anabela Atijas istakla je da će uvek biti podrška Luni, ma šta se dešavalo. - Šta god da… »
"Nije mi bilo dobro": Prva ispovest Lune Đogani nakon Markovog hapšenja: Otkrila da li je istina da se razvode
Blic 26.05.2024
Luna Đogani prvi put je progovorila o svađi koju je Marko Miljković imao sa komšijama nakon čega je uhapšen. Luna Đogani sada je otkrila kako se osećaju ona, ali i Marko Miljković nakon skandala- - Ja sam dobro. Svi smo na okupu, Marko je kod kuće. Nisam… »
"Svako je radio po osećaju" anabela o hapšenju marka miljkovića: Evo šta kaže što Gagi žali za njihovim propalim brakom
Kurir 26.05.2024
Anabela Atijas progovorila je o privatnim stvarima, porodici, ali i onome što je nedavno proživela njena ćerka kada je njen suprug priveden i proveo 48 sati u pritvoru zbog sukobu sa komšijom. - Šta god da se desi, lepo ili ružno, ja sam tu! Pre svega ja… »
Luna Đogani prvi put u javnosti nakon hapšenja! Progovorila o Marku i incidentu, spomenula razvod
Mondo 26.05.2024
Luna Đogani prvi put o hapšenju njenog supruga Marka Miljkovića. Luna Đogani prvi put o hapšenju njenog supruga Marka Miljkovića. Luna Đogani progovorila je o problemima kroz koje je prošla sa svojom porodicom, kada je njen suprug Marko Miljković pre… »
Vesti dana »
Skupština završila načelnu raspravu o 40 tačaka dnevnog reda; Poslanici o amandmanima na set trgovinskih zakona
RTV pre 11 minutajoš 27 povezanih
Rusija kaže da može da preuzme obogaćeni uranijum iz Irana, hoće li se to dogoditi?
Danas pre 57 minutajoš 38 povezanih
Haos na Medicinskom fakultetu: Izborna komisija optužila dekana za manipulisanje izbornim materijalom i upad sa 10 NN lica, studenti podneli novi prigovor i započeli blokadu
Nova pre 1 satjoš 42 povezane
Amnesty International: Aktivisti i novinari pod pritiskom u Srbiji i BiH
Slobodna Evropa pre 4 satijoš 22 povezane