Povezane vesti
U Srbiji sve odjekuje od ponosa i dostojanstva Vučić: Kod svih onih koji su nam spremali zamke i rezolucije, muk ili uvrede
Alo 26.05.2024
Predsednik Srbije i član Predsedništva Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić poručio je danas povodom rezolucije UN o Srebrenici da je ponosan zbog toga što Srbiju, iako su pokušali, nisu uspeli da slome. Izborna lista „Aleksandar Vučić - Valjevo… »
Kada smo jedinstveni ne mogu nam ništa! Predsednik Vučić poslao snažnu poruku: Ponosan sam na snagu Srbije
Telegraf 26.05.2024
Izborna lista "Aleksandar Vučić - Valjevo sutra" održala je anas miting na platou ispred Doma kulture u Valjevu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je snimak sa današnjeg mitinga u Valjevu i poslao jaku poruku. "Ponosan sam na snagu Srbije… »
"Kada smo jedinstveni, ne mogu nam ništa!" Snažna poruka predsednika Vučića: Ponosan sam na to što Srbiju nisu uspeli da sruše…
Kurir 26.05.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je snimak sa današnjeg mitinga u Valjevu i poslao jaku poruku. View this post on Instagram A post shared by Александар Вучић (@avucic) - Ponosan sam na snagu Srbije, ponosan sam na dostojanstvo Srbije, ponosan… »
Nedelja za nama ostaće upamćena u istoriji naše zemlje Vučić sumirao proteklu sedmicu: Srbija je pokazala da zaslužuje…
Kurir 26.05.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sumirao je proteklu nedelju u video snimku koji je objavio na svom Instagram nalogu. "Nedelja za nama ostaće upamćena u istoriji naše zemlje i naroda, ali i međunarodnih odnosa. Srbija je još jednom videla ko su joj… »
Vesti dana »
Održana sednica Štaba za vanredne situacije zbog suše i elektroenergetskog sistema
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 35 povezanih
Srbija pod udarom jakog toplotnog talasa, temperature dostižu 40 stepeni
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 61 povezana
"Od sad se samo odazivam na tetka" Mlađa ćerka Suzane Mančić puca od ponosa, sestru držala za ruku tokom porođaja
Kurir pre 1 satjoš 27 povezanih
Pregovori SAD i Irana: Tramp otkazao napad, Teheran demantuje direktne razgovore
Naslovi.ai pre 36 minutajoš 27 povezanih