Повезане вести
У Србији све одјекује од поноса и достојанства Вучић: Код свих оних који су нам спремали замке и резолуције, мук или увреде
Ало 26.05.2024
Председник Србије и члан Председништва Српске напредне странке Александар Вучић поручио је данас поводом резолуције УН о Сребреници да је поносан због тога што Србију, иако су покушали, нису успели да сломе. Изборна листа… »
Када смо јединствени не могу нам ништа! Председник Вучић послао снажну поруку: Поносан сам на снагу Србије
Телеграф 26.05.2024
Изборна листа "Александар Вучић - Ваљево сутра" одржала је анас митинг на платоу испред Дома културе у Ваљеву. Председник Србије Александар Вучић објавио је снимак са данашњег митинга у Ваљеву и послао јаку поруку. "Поносан… »
"Када смо јединствени, не могу нам ништа!" Снажна порука председника Вучића: Поносан сам на то што Србију нису успели да сруше…
Курир 26.05.2024
Председник Србије Александар Вучић објавио је снимак са данашњег митинга у Ваљеву и послао јаку поруку. Виев тхис пост он Инстаграм А пост схаред би Александар Вучић (@авуциц) - Поносан сам на снагу Србије, поносан сам на… »
Недеља за нама остаће упамћена у историји наше земље Вучић сумирао протеклу седмицу: Србија је показала да заслужује…
Курир 26.05.2024
Председник Србије Александар Вучић сумирао је протеклу недељу у видео снимку који је објавио на свом Инстаграм налогу. "Недеља за нама остаће упамћена у историји наше земље и народа, али и међународних односа. Србија је још… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Измене у овом делу града све до фебруара следеће године: Ове линије мењају трасу
Курир пре 22 минутајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 5 сатијош 3 повезане