Повезане вести
Стравичан судар Переза у Монаку, трка прекинута, од болида није остало ништа!
Телеграф 26.05.2024
Све се одиграло у првом кругу трке. Језиве сцене виђене су на трци Формуле 1 за Велику награду Монака, где је дошло до судара три болида, због чега је трка прекинута. Све се одиграло у првом кругу трке, а најдебљи крај је… »
Формула 1: Леклер победио у родном Монаку
Ауто блог 26.05.2024
Трку обележио судар на старту Возач Ферарија Шарл Леклер, рођен 16. октобра 1997. у Монаку, победио је у свом граду у трци Формуле 1 за Велику награду Монака. Леклер је стартовао са пол позиције и водио је током читаве трке. Он… »
Леклер срећан због прве победе у Монаку
Радио сто плус 26.05.2024
“Нема речи којима могу ово да опишем. Ово је тако тешка трка, два пута сам стартовао са пол позиције и то чини ствари бољим. Много ми значи. То је трка због које сам сањао да једнога дана постанем возач Формуле 1. На 15 кругова… »
Леклер победио у трци Формуле 1 на домаћој стази у Монаку
Радио сто плус 26.05.2024
Леклер је стартовао са пол позиције и водио је током читаве трке. Он је први пут у каријери победио на домаћој уличној стази у Монте Карлу и у свом родном граду остварио шесту победу у каријери. Друго место заузео је Оскар… »
Ферари узвраћа ударац: Леклер славио у Монаку пред својим навијачима!
Телеграф 26.05.2024
Трку је обележио и судар на старту, због којег је уследио прекид од 45 минута. Шарл Леклер је победник трке за Велику награду Монака, што је његова прва победа ове сезоне, а уједно је и тријумф пред својом публиком, јер је возач… »
Мото ГП: Бањаја победник трке за Велику награду Каталоније
Ауто блог 26.05.2024
Возач Дукатија Италијан Франческо Бањаја победник је трке за Велику награду Каталоније у Мото ГП шампионату. Франческо Бањаја, који је актуелни светски шампион, остварио је трећу победу ове сезоне резултатом 40:11.726. Друго… »
Вести дана »
Софронијевић: За легализацију од јуче пријављено више од 45.000 објеката
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
Без струје у овим деловима Београда Данас воде цео дан неће бити у делу једне општине, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 33 минутајош 1 повезана