Повезане вести
Пешић говорио о списку за олимпијске игре: Ово је оно што све занима!
Хот спорт 26.05.2024
Селектор је истакао неколико важних ствари. Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић нашао се на финалној утакмици Фајнал фор турнира у Берлину, а тамо је дао изјаву телевизији Спорт Клуб, где је говорио о… »
Пешић о репрезентацији: "Знамо шири списак, али..."
Б92 26.05.2024
Селектор репрезентације Србије Светислав Пешић је говорио о репрезентацији Србије, као и на многе теме око Фајнал-фора Евролиге. Пешић је био гост "Спорт клуба" уочи финалне утакмице, прокоментарисао је организацију Ф4. "Београд… »
Пешић открио план припрема: "Имамо шири списак"
Спортске.нет 26.05.2024
Светислав Пешић је био гост Спорт клуба у Берлину, а између осталог, говорио је о списку кошаркашке репрезентације Србије и о терминима. "У овом тренутку, ми чекамо следећег противника у нашој групи, Америка је у нашој групи, као… »
Пешић открио детаљан план Србије пред ОИ: Ништа се не крије
Спорт клуб 26.05.2024
Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић у разговору за Спорт Клуб открио је детаљан план припрема Орлова за Олимпијске игре у Паризу. Спонзор специјала Евролиге у сезони 2023/24 – МаксБет. Трофејни тренер је… »
"Знам ја састав репрезентације за Париз 2024, али..." Светислав Пешић о кошаркашима Србије који иду на Олимпијске игре
Вечерње новости 26.05.2024
СЕЛЕКТОР Србије Светислав Пешић говорио је о репрезентацији, списку, али и плану припрема за Олимпијске игре које ће се ове године одржати у Паризу. ФОТО: ФИБА.Баскетбалл Он је у разговору за "Спорт клуб" открио када ће се… »
Вести дана »

Студенти наставили пут ка Пожеги, пре тога посетили Споменик четири вере
Озон пресс пре 6 сатијош 27 повезаних

Кијев објавио снимак напада на вртић у Харкову; Москва: Руске трупе заузеле Ивановку и Павловку
РТС пре 21 минутајош 100 повезаних