Povezane vesti

Pešić o reprezentaciji: "Znamo širi spisak, ali..."

Dnevnik 26.05.2024
Selektor reprezentacije Srbije Svetislav Pešić je govorio o reprezentaciji Srbije, kao i na mnoge teme oko Fajnal-fora Evrolige. Pešić je bio gost "Sport kluba" uoči finalne utakmice, prokomentarisao je organizaciju F4. "Beograd do sada dva puta… »
Pešić govorio o spisku za olimpijske igre: Ovo je ono što sve zanima!

Pešić govorio o spisku za olimpijske igre: Ovo je ono što sve zanima!

Hot sport 26.05.2024
Selektor je istakao nekoliko važnih stvari. Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić našao se na finalnoj utakmici Fajnal for turnira u Berlinu, a tamo je dao izjavu televiziji Sport Klub, gde je govorio o reprezentativnim… »
Pešić otkrio detaljan plan Srbije pred OI: Ništa se ne krije

Pešić otkrio detaljan plan Srbije pred OI: Ništa se ne krije

Sport klub 26.05.2024
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić u razgovoru za Sport Klub otkrio je detaljan plan priprema Orlova za Olimpijske igre u Parizu. Sponzor specijala Evrolige u sezoni 2023/24 – MaxBet. Trofejni trener je ostao „zakopčan“… »
Pešić otkrio plan priprema: "Imamo širi spisak"

Pešić otkrio plan priprema: "Imamo širi spisak"

Sportske.net 26.05.2024
Svetislav Pešić je bio gost Sport kluba u Berlinu, a između ostalog, govorio je o spisku košarkaške reprezentacije Srbije i o terminima. "U ovom trenutku, mi čekamo sledećeg protivnika u našoj grupi, Amerika je u našoj grupi, kao i Južni Sudan… »

B92 26.05.2024
Selektor reprezentacije Srbije Svetislav Pešić je govorio o reprezentaciji Srbije, kao i na mnoge teme oko Fajnal-fora Evrolige. Pešić je bio gost "Sport kluba" uoči finalne utakmice, prokomentarisao je organizaciju F4. "Beograd do sada dva puta… »
"Znam ja sastav reprezentacije za Pariz 2024, ali..." Svetislav Pešić o košarkašima Srbije koji idu na Olimpijske igre

"Znam ja sastav reprezentacije za Pariz 2024, ali..." Svetislav Pešić o košarkašima Srbije koji idu na Olimpijske igre

Večernje novosti 26.05.2024
SELEKTOR Srbije Svetislav Pešić govorio je o reprezentaciji, spisku, ali i planu priprema za Olimpijske igre koje će se ove godine održati u Parizu. FOTO: FIBA.Basketball On je u razgovoru za "Sport klub" otkrio kada će se skupiti reprezentativci i… »

Vesti dana »