Povezane vesti
Majka mladića ubijenog u Mladenovcu neutešna! Glumim da sam dobro iako se u meni sve cepa od očaja i bola
Mondo 26.05.2024
Iz njenih poruka jasno se oseća težina bola koji nosi svakodnevno. Iz njenih poruka jasno se oseća težina bola koji nosi svakodnevno. Danijela Vujić, majka Dalibora Todorovića, koji je tragično preminuo u masakru u Duboni, izražava svoju neizmernu bol… »
"Kunem ti se, 1.000 puta pomislim na tebe u jednom danu" Potresna objava majke ubijenog Dalibora: Nešto u meni eksplodira...
Kurir 26.05.2024
Danijela Vujić, majka Dalibora Todorovića, koji je izgubio život u masakru u Duboni, svoje emocije deli na društvenim mrežama, upućujući potresne poruke svom nastradalom sinu. Njene reči svakodnevno odražavaju duboku tugu i neizmernu bol majke koja se… »
Vesti dana »
Crna Trava, Predejane i Vučje kod Leskovca i Medveđa ostaju bez mogućnosti da toče gorivo na pumpama
Jug press pre 1 satjoš 47 povezanih
Zvezda u slobodnom padu: Nikad lošija jesen za crveno-bele u poslednjoj deceniji!
Hot sport pre 56 minutajoš 67 povezanih
Zelenski: Američki mirovni plan sada smanjen na 20 tačaka, nema kompromisa kada je reč o teritoriji
N1 Info pre 21 minutajoš 82 povezane