Povezane vesti
Nikola Rokvić otkrio koliko je novca do sada donirano njegovoj fondaciji: Pevača sačekalo i posebno iznenađenje nakon povratka…
Nova 26.05.2024
Pevač Nikola Rokvić danas je stigao u Beograd iz Grčke, gde je išao peške 31 dan. Naime, Nikola je na hodočašće krenuo sa humanim ciljem – da prikupi sredstva za renoviranje dela dečje onkologije, kao i za nezbrinutu decu i talentovanu decu kojoj je… »
Nikola Rokvić otkrio koliko je ukupno novca sakupio na kraju hodočašća! Neverovatna suma je u pitanju
Kurir 26.05.2024
Nikola Rokvić stigao je u Srbiju nakon mesec dana hodočašća, gde je pešačio od Beograda do Egine i na tom putu skupljao novac koji će dati u humanitarne svrhe. Nikola o svom putu javnost redovno izveštavao preko svog Instagram naloga, a sada je pevač… »
„Najteže su mi bile stvari oko životinja i predela u kojima sam bio potpuno sam u šumama i njivama“: Nikola Rokvić otkrio…
Nova 26.05.2024
Pevač Nikola Rokvić sleteo je danas u Beograd nakon mesec dana hodočašća. On je stigao u Beograd vidno nasmejan, a od njega se nisu odvajala deca i supruga Bojana Barović. Nikola je potom sumirao utiske: „Hvala na dobrodošlici, Egina je prelepa, odmorio… »
"Ovo se pamti ceo život!" Rokviću ispred zgrade priredili doček, scena sa dečicom ga je raspametila
Telegraf 26.05.2024
Snimak dokazuje koliko je pevač omiljen u svom kraju. Pevač Nikola Rokvić je nakon više od mesec dana pešačenja stigao kući. Rokvića smo dočekali na aerodromu Nikola Tesla, te smo sa njim sumirali utiske sa humane misije, a pevač se potom uputio ka… »
Vesti dana »
Studentska lista održala predizborni skup u Nišu: "Izbori 25. oktobra predstavljaju raskršće"
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 22 povezane
Kremlj pozdravio Trampov predlog za izbor novog predsednika Ukrajine
N1 Info pre 2 satajoš 110 povezanih
RIK objavio ukupan broj birača za izbore u Srbiji: Evo koliko listića će se štampati i kako će oni izgledati
Blic pre 2 satajoš 9 povezanih