Повезане вести
Никола Роквић открио колико је новца до сада донирано његовој фондацији: Певача сачекало и посебно изненађење након повратка…
Нова 26.05.2024
Певач Никола Роквић данас је стигао у Београд из Грчке, где је ишао пешке 31 дан. Наиме, Никола је на ходочашће кренуо са хуманим циљем – да прикупи средства за реновирање дела дечје онкологије, као и за незбринуту децу и… »
Никола Роквић открио колико је укупно новца сакупио на крају ходочашћа! Невероватна сума је у питању
Курир 26.05.2024
Никола Роквић стигао је у Србију након месец дана ходочашћа, где је пешачио од Београда до Егине и на том путу скупљао новац који ће дати у хуманитарне сврхе. Никола о свом путу јавност редовно извештавао преко свог Инстаграм… »
Ово се памти за цео живот! Роквићу испред зграде комшије приредиле дочек, сцена са дечицом га је распаметила
Вечерње новости 26.05.2024
ПЕВАЧ Никола Роквић је након више од месец дана пешачења стигао кући. Фото Инстаграм/николароквиц Роквић је по повратку слетео на аеродром Никола Тесла, где су са њим новинари сумирали утиске са хумане мисије, а певач се потом… »
„Најтеже су ми биле ствари око животиња и предела у којима сам био потпуно сам у шумама и њивама“: Никола Роквић открио…
Нова 26.05.2024
Певач Никола Роквић слетео је данас у Београд након месец дана ходочашћа. Он је стигао у Београд видно насмејан, а од њега се нису одвајала деца и супруга Бојана Баровић. Никола је потом сумирао утиске: „Хвала на добродошлици… »
"Ово се памти цео живот!" Роквићу испред зграде приредили дочек, сцена са дечицом га је распаметила
Телеграф 26.05.2024
Снимак доказује колико је певач омиљен у свом крају. Певач Никола Роквић је након више од месец дана пешачења стигао кући. Роквића смо дочекали на аеродрому Никола Тесла, те смо са њим сумирали утиске са хумане мисије, а певач… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 5 минутајош 28 повезаних
Од данас на снагу ступа платформа која ће увести ред у српским продавницама: Тиче се ЦЕНА производа!
Телеграф пре 1 сатјош 27 повезаних
Вучић: Три могућа сценарија за НИС, Србија би платила руски део власништва
РТС пре 1 сатјош 23 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 1 сатјош 45 повезаних