Povezane vesti
"Ja sam ženska bitanga, zato sam i sama!" Barbara Bobak progovorila o ljubavi, pa spomenula Azisa i iznenadila priznanjem
Kurir 26.05.2024
Barbara Bobak, sve popularnija pevačica progovorila je o svom novom albumu, estradi i muzičkoj karijeri. Pevačica se dotakla i bivših ljubavi, a svi i dalje pamte njenu vezu sa Darkom Lazićem: - To je nešto što je bilo. Ne volim da pričam o prošlim… »
"Nisam spremna da se podsećam nekih stvari": Barbara Bobak nikad iskrenije o vezi sa Darkom Lazićem:"Nakon njega nisam imala…
Blic 25.05.2024
Pevačica Barbara Bobak proslavila se kada je stupila u emotivnu vezu sa kolegom Darkom Lazićem, a sada je ogolila dušu i otkrila detalje odnosa sa folkerom. Barbara Bobak ne voli javno da govori o svojoj vezi sa Darkom Lazićem, a sada je otkrila i zbog… »
Vesti dana »
Poljoprivrednici: Nije postignut dogovor sa Ministarstvom, protest prekinut samo dok je sezona radova u punom jeku
N1 Info pre 27 minutajoš 41 povezana
BLOG UŽIVO: Iranski dronovi pogodili azerbejdžansku eksklavu Nahčivan, IRGC zatvara Ormuski moreuz samo za zapadne brodove
Insajder pre 27 minutajoš 41 povezana
Iran tvrdi da je lansirao balističke rakete dugog dometa na Izrael: Šta znamo o raketi „Horamaš – 4“
Nedeljnik pre 2 minutajoš 22 povezane
Agencija Mudis smanjila izglede za srpsku ekonomiju: Politički rizici zadaju udarac prilikama za rast
Forbes pre 1 satjoš 8 povezanih
Mali: Država će reagovati ako poskupe energenti, nema razloga za brigu
In medija pre 47 minutajoš 17 povezanih