Povezane vesti
Manojlović: Postoji rivalitet da li je pametniji Beograd ili Novi Sad, opozicija u Novom Sadu jeste
Radio 021 27.05.2024
Znam da postoji rivalitet da li je pametniji Beograd ili Novi Sad. Za građane ćemo videti nakon izbora, ali ja sam rekao da je u Novom Sadu pametnija opozicija. To je juče na konvenciji izborne liste "Kreni promeni" u Beogradu rekao kandidat za… »
Savo Manojlović pozvao građane da izađu na izbore 2. juna i spreče izbornu krađu
Danas 26.05.2024
Kandidat za gradonačelnika Beograda sa liste „Kreni-promeni“ Savo Manojlović izjavio je danas da samo izlaznošću na izbore koji su zakazani za 2. jun građani mogu sprečiti malverzacije i izbornu krađu. Manojlović je na završnoj konvenciji Pokreta… »
Vesti dana »

Jovanović Ćuta: Oni koji su 5. oktobra 2000. nosili transparente danas nose partijske ugovore
Beta pre 5 satijoš 32 povezane

Tramp: Hamas čeka „potpuno uništenje“ ako insistira da ostane na vlasti
Nedeljnik pre 4 satijoš 31 povezana

Poljska brani vazdušni prostor: Brutalni ruski udar u 4 ujutru, stambene zgrade gore: Podidnuti NATO borbeni avioni!
Blic pre 8 minutajoš 49 povezanih

Đoković ovo nije doživeo u karijeri: "Kilometri" Kineza napravili špalir i pozdravili ga dok je prošao kolima
Telegraf pre 28 minutajoš 57 povezanih

Bela kuća: Tramp odobrio slanje 300 vojnika radi zaštite saveznih službenika u Čikagu
Euronews pre 4 satijoš 26 povezanih